- Adım
- cem
- Cihazım
- note 6 pro
- Konular
- 0
eyvallah hocamİşteyim eve geçince yardımcı olayım hocam
eyvallah hocamİşteyim eve geçince yardımcı olayım hocam
Çözüm buldunuz mu hocam. Buralarla ilginenen kalmamış belli kiDosyalar çalışmıyor. Son mesajları atanların hepsinde bu bozuk dosyalar yüzünden aynı hatayı almış.
storsec.mbn de takılı kalıp "flashing" yazıyor. ve dakikalarca sürüyor bu.
Keşke bu yöntemin çalışmadığını başlığa yazsaydınız.
bu cihaz için yetkili hesaba gerek yok hocamYetkili hesap olmadan yapılmıyor artık sanırm. Yetkili hesabı açarken de sms gelmiyor.
Hocam mi flash açıyorum edl moda geçiriyorum telefonu. Telefonu görüyor sistem. Rom yüklemeye başlayınca hesap istiyor.bu cihaz için yetkili hesaba gerek yok hocam
Only nope and sig tag hatası alıyorum. Hocam bu hatayı çözemedim. İndirmediğim mi flash kalmadı.bu cihaz için yetkili hesaba gerek yok hocam
Benim konudaki mi flash ile deneyinHocam mi flash açıyorum edl moda geçiriyorum telefonu. Telefonu görüyor sistem. Rom yüklemeye başlayınca hesap istiyor.
Hatta edl authentication error diyor yetki veremeyince.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Only nope and sig tag hatası alıyorum. Hocam bu hatayı çözemedim. İndirmediğim mi flash kalmadı.
Teşekkür ederim en azından tepki veriyor fakat şimdi de signature verifaction failed hatası alıyorum hocam. Eng rom dışında global rom yüklediğim için mi oluyor çözemedim gitti. Edl mod okuyor. Aygıt yöneticisinde gözüküyor.Benim konudaki mi flash ile deneyin
Rehber - Mi Flash Mod (Yetkili Hesapsız Rom Atmak Artık Çok Kolay)
Merhaba Sayın Miui Türkiye Forum Ailesi. Aşağıda Adı Geçen Cihazları Bu Modlu Mi Flash Sayesinde Zahmetsizce Brickten Kurtarabilirsiniz. "Redmi 8/8A Redmi 7A Redmi Note 8 Redmi 9T Poco F1 Mi 8 Mi 9 Bu Cihazlara Her Hangi Bir Yama veya Modifiye Edilmiş Dosya Olmadan Stock Romlarını Direk EDL...forum.miuiturkiye.net
Romu c diske tek klasör halinde taşıyın ilk eng rom sonra global rom yükleyin yine tepki yoksa emmc sorunu olmuşturTeşekkür ederim en azından tepki veriyor fakat şimdi de signature verifaction failed hatası alıyorum hocam. Eng rom dışında global rom yüklediğim için mi oluyor çözemedim gitti. Edl mod okuyor. Aygıt yöneticisinde gözüküyor.