hocam peki işimizi halledince tekrar kilitleniyor mu nasıl kilitliyoruz??şöyle olucak, programı açıp cihazı bağlayacaksınız o gün. unlock tuşuna basacaksınız ve biraz bekletecek program sizi ve %100 tamamlanıp kilit açıldı şeklinde ingilizce uyarı verecek.
hocam peki işimizi halledince tekrar kilitleniyor mu nasıl kilitliyoruz??
Eskiden Mi flash da sağ altta flash all and lock var idi.mi flash tool ile rom yükleyince oto kendi kapanıyor istersende kapanmaz seçenek sunuyor.
hayydaaa ben 15 gün doldu sandım tekrar bağladım 33 saat diyodu olmayacak mı şimdiHocam tam okumadım ama bende bir not düşmek istedim. Bl başvuru yapan arkadaşlar cihazla hesabı eleştirdikleri zaman birdaha yapmasınlar. Örnek vermek gerekirse eşleştirme yapıldı, başvuru yapıldı 360 saat verdi beklediniz 1 hafta sonra tekrardan kontrol etmek için bir daha eleştirdiniz burada süre 0 lanıyor. Tekrardan beklemeniz gerekiyor . süre sıfırlanmasa bile sureniz dolduğunda kilit açılmıyor. Bunun sebebi eşleştirme yapıldıktan sonra cihazı 360 saat kullanmanız. Yeniden yaptığınızda kilit açılmayacak. Ben 3 kere 360 saat bekledim bana ders oldu
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eskiden Mi flash da sağ altta flash all and lock var idi.
Şimdiki Mi flash larda o yok.
Orada flash all data storage gibi bişey yazıyor.
Lock yazan yok.
Nasıl kilitleniyor.
Bootloader kilitlemek istesek.