- Adım
- BoZKurT
- Cihazım
- Mi 11T
- Konular
- 34
evet var anlayamadım bendeYeterli depolama hafızanız var mı acaba
evet var anlayamadım bendeYeterli depolama hafızanız var mı acaba
Format data herseyi siler, ama data cache dalvik müzik resimleri silmez. Yine de yedeğinizi alın her ihtimale karşı..Sistem veri dalvik önbellek silmek dahili depolamadaki müzik fotoğraf vb. Verileri siler mi? Miui romdan bu roma geçerken yapmamız gereken ek birşey var mı? Format data gibi
hocam bu romu yüklerken system wipe edilmemesi gerek galiba anladığım kadarıylaŞuradaki yöntemi bir inceleyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam bu romlarda güvenlikle ilgili bir sıkıntı olur mu bankacılık uygulamaları gibi konularda. global stabil rom kullanıyorum bir çok rom kurdum güven konusu yüzünden değiştirdim orjinal romu kurdum. root bile atmıyorum telefona sizce bi sorun olur muSystem wipe yapmadan deneyin birde.
Hangi rom dan geçiyorsun? Birde twrp hangi sürümü kullanıyorsun.hocam bu romu yüklerken system wipe edilmemesi gerek galiba anladığım kadarıyla
global stabilden hocam miui kendi romuHangi rom dan geçiyorsun?
okuduğum kadarıyla bu rom için özel bir twrp kullanmak gerekiyormuş doğru mudur ?Hangi rom dan geçiyorsun? Birde twrp hangi sürümü kullanıyorsun.
tamam hocam kesin çözüm müdür bi çözemedim bu sorun yüzünden orjinal roma döndüm sizde hangi rom var bu romlar güvenilir midir ?Miui tabanlı rom dan geçiyorsan, wipe yaparken vendor da seçmelisin. Recovery olarak orange fox recovery 3.2.3 yüklerseniz daha iyi olur. Twrp de bazen şifre istiyor, format data yapmak gerekiyor.