Haber Xiaomi Redmi Note 5 MIUI 10 V10.2.1.0.OEIMIXM Global Stable Güncellemesi

Ahmedkurtulmus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
iphone 6s
Konular
17
Şuan bunu yapsam hatalı mı olur Benim cihazıma uyumlu mu bu güncelleme Paketi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ahmedkurtulmus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
iphone 6s
Konular
17
Benim cihaz model adı mee7s arayüzün model kodu OEIMIFH
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi ama ben zaten orda yazan arayüze sahibim 10.0.6.0 o da buna güncelleme olacak diyor

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
eu romunu kuran var mi nasil

barisdogaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
baris
Cihazım
note 5
Konular
8
güncelleme geldi indirdi yükle dedim reset attı yükleme ekranı geldi sonra install.zip failed hatası verdi sonra dosya olarak indirip güncelleyiciden yapmaya çabaladım yine aynı hatayı verdi. şuan açıp kapattığımda durmadan güncelleme yapmaya çalışıyor siyah ekranda ve hep hata veriyor. Yine kimsenin başına gelmeyen sorun bana geldi çözüm bilen varsa yazsın çünkü wifi açılmıyordu en son bundan sonra.

şuan telefon açılıp durmadan güncelleme ekranına girip hata veriyor açılmıyor. Hadi bakalım yandık

qwake17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
28
güncelleme geldi indirdi yükle dedim reset attı yükleme ekranı geldi sonra install.zip failed hatası verdi sonra dosya olarak indirip güncelleyiciden yapmaya çabaladım yine aynı hatayı verdi. şuan açıp kapattığımda durmadan güncelleme yapmaya çalışıyor siyah ekranda ve hep hata veriyor. Yine kimsenin başına gelmeyen sorun bana geldi çözüm bilen varsa yazsın çünkü wifi açılmıyordu en son bundan sonra.

şuan telefon açılıp durmadan güncelleme ekranına girip hata veriyor açılmıyor. Hadi bakalım yandık
downloaded_rom klasöründen romu silin. Buradaki recovery romu indirin güncelleyici ile kurun

Ahmedkurtulmus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
iphone 6s
Konular
17
Bana hiç güncelleme gelmedi indirip kurmayı da pek istemiyorum sorun çıkar diye azönce biri dedi sabah güncelleme gelmiş sonra geri çekmişler şuan görünmüyor diyor belki geri çekildiği için olabilir

barisdogaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
baris
Cihazım
note 5
Konular
8
downloaded_rom klasöründen romu silin. Buradaki recovery romu indirin güncelleyici ile kurun
telefon normal olarak açılmıyor nasıl silicem? ve burdan indirip güncelleyici ile kurmayı şimdi denedim yazmıştım bu sefer tamamen normale dönmedi. İlk güncelleyici ile yaptığımda dönmüştü. burdan indirdim o dosyayı zaten 10 dk oldu daha

qwake17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
28
telefon normal olarak açılmıyor nasıl silicem? ve burdan indirip güncelleyici ile kurmayı şimdi denedim yazmıştım bu sefer tamamen normale dönmedi. İlk güncelleyici ile yaptığımda dönmüştü. burdan indirdim o dosyayı zaten 10 dk oldu daha
Telefonu recovery moda al wipe all data yap ama bütün verilerin silinecek.

Cihazın da global sürüm değil mi

Son düzenleme:

barisdogaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
baris
Cihazım
note 5
Konular
8
Telefonu recovery moda al wipe all data yap ama bütün verilerin silinecek.

Cihazın da global sürüm değil mi
evet global sürüm OEIMIFH sürümü yüklü . cihaz açıldı tekrar indirdim denedim olmadı. yüklemeye başlarken
OEIMIXM sürümü diyor burda mı sıkıntı var acaba uyumsuz ? ama öyle olsa ota üzerinden gün içinde güncelleme gelmezdi

evet global sürüm OEIMIFH sürümü yüklü . cihaz açıldı tekrar indirdim denedim olmadı. yüklemeye başlarken
OEIMIXM sürümü diyor burda mı sıkıntı var acaba uyumsuz ? ama öyle olsa ota üzerinden gün içinde güncelleme gelmezdi
wifi çalışmıyor ayrıca olaydan sonra

Üst Alt