Soru Xiaomi Redmi Note 5 AI Miui 10 Beta

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
Merhaba Redmi Note 5 AI cihazıma uygun miui 10 beta var mı size danışmak istiyorum.
buradaki romlardan hangisi benim cihazıma uygun olanı Redmi Note5 pro mu yoksa Redmi Note 5 mi?
Cihazım Wheyred codlu

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
Dediğiniz doğru hocam ama Xiaomi'nin ilginç isimlendirme politikasından dolayı karışıyor angel~~ ufak tefek farklılıklarla neredeyse aynı cihazlar. Ancak note 5 pro Hindistan'a özel satılan telefon. Note 5 AI de Dünya'da ve Çin'de satılan model. Mi sitesinde sadece redmi note 5 diye geçiyor.
Hocam sence kurayım mı hataları çok mu. Bide kilit açmaya gerek yokmuş sanırım artık. Ve az önce 9.6.3.0 güncellemesi geldi

Oyla:

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
Merhaba ben de çok araştırdım en sonunda India beta romu kurdum gayet stabil ve düzgün çalışıyor bunlar 2 model olarak çıkmış Hindistan redmi note 5 pro versiyonu 4/64 .6/64 olarak çıkmış redmi note 5 aynı donanım sd636 3/32 4/64 6/64 olarak var fastboot temiz kurulum yap yeter

Oyla:

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
Merhaba ben de çok araştırdım en sonunda India beta romu kurdum gayet stabil ve düzgün çalışıyor bunlar 2 model olarak çıkmış Hindistan redmi note 5 pro versiyonu 4/64 .6/64 olarak çıkmış redmi note 5 aynı donanım sd636 3/32 4/64 6/64 olarak var fastboot temiz kurulum yap yeter
★ Redmi Note 5 Pro En Son Hindistan Geliştirici Sürümü Fastboot Dosya İndirme buda global versiyon her dil

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Hocam sence kurayım mı hataları çok mu. Bide kilit açmaya gerek yokmuş sanırım artık. Ve az önce 9.6.3.0 güncellemesi geldi
9.6.3'te MIUI 9 var. Ben MIUI 10'da pek hata görmedim. Sadece arada bir kamera hata veriyor, gir çık yapınca düzeliyor. Başka kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu linkte developer romu yok hocam.
Mobilden girdiyseniz3 en alttaki yeşil renkli seçenek. Bilgisayardam giriyorsanız mi fastboot yazıp MIUI sitesine girin. Orada nasıl fastboot kurulum yapacağınızı anlatıyor ve her telefonun linkini de veriyor.

Oyla:

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
9.6.3'te MIUI 9 var. Ben MIUI 10'da pek hata görmedim. Sadece arada bir kamera hata veriyor, gir çık yapınca düzeliyor. Başka kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar.

Mobilden girdiyseniz3 en alttaki yeşil renkli seçenek. Bilgisayardam giriyorsanız mi fastboot yazıp MIUI sitesine girin. Orada nasıl fastboot kurulum yapacağınızı anlatıyor ve her telefonun linkini de veriyor.

Bu sizin attığınız link stable rom yazıyor sadece başka rom yok. ya da ben anlayamadım nerede olduğunu.

Bu sizin attığınız link stable rom yazıyor sadece başka rom yok. ya da ben anlayamadım nerede olduğunu.
Tamam kusura bakma hocam telefondan girince çıkıyor.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    24,7 KB · Görüntüleme: 17
Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29

Tamam kusura bakma hocam telefondan girince çıkıyor.
Ne demek, kurulumu yapınca sonuçlarınızı yazın lütfen angel~~

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular