Haber Xiaomi Redmi Note 4X

Xiaomi Redmi Note 4X ekran görüntüleri sızdı. Bu telefon Redmi Note 4'le hemen hemen aynı görünüşte olacak. Büyük ihtimalle ilk başta sınırlı renk seçeneği gelecek. Ancak sıl bomba haber ise bu telefonun Snapdragon 653 işlemcile geleceği. 4 gb ram ve 64 gb hard diskle birleşince bu fiyat sınıfında rakiplerini silindir gibi ezecek.

fantomasds

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Lg L9
Konular
2
22.02.2017 sabah 10da Xiaomi Redmi Note 4X modeline mat siyah renk seçeneği de eklenecek. Daha önceki renkler şampanya altın, platinyum gümüş, kiraz pembesi ve turkuaz mavisiydi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

fantomasds

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Lg L9
Konular
2
MTK işlemcili Redmi Note 4 modelinin 4 gb ram ve 64 gb harddiskli modeli piyasaya çıktı. Exclusive model adıyla tanıtıldı. Sadece mavi ve siyah renk seçeneği olacak.

fantomasds

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Lg L9
Konular
2
Redmi Note 4X modelinin 4/64 modeli hiç bir yerde bulunamıyor derken ortaya çıktı. Ancak bu sefer de hayal kırıklığı yaşattı. SD625 yerine X20 işlemci kulanılmış. MTK işlemcilerin sıkıntısı güncellemelerde oluyor. SD olanlar yeni android versiyonlarına daha çabuk geçerken mtklı olanlar ya geçemiyor yada çok zor geçiyor.

fantomasds

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Lg L9
Konular
2
Batarya testlerinde pil verimliliğine odaklı SD 625 işlemcili Xiaomi destan yazıyor. Sonuçlar linkde.
İlk 3teki rakiplerinin 5000 Mah ve üzeri pillere sahip olduğu 2. ve 3. sıradaki modellerin eski nesil telefonlar olduğu düşünülünce Xiaomi Redmi Note 4X'i birinci ilan edebiliriz.

fantomasds

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Lg L9
Konular
2
Xiaomi Redmi Note 4X' için Android 7.0 beta güncellemesi çıktı.

Üst Alt