Yardım Xiaomi Redmi Note 4/4x Kamera Problem

ysf.png

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
11
Selamun aleyküm arkadaşlar. Problemin arkaplanda video çekerken (genelde düşük ışıkta) videonun kasması. Sizde de aynı sorun var mı acaba? Şimdiden teşekkürler hayırlı günler...

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
O nedir nasıl anlayabilirim acaba?

Video ayarlarında görüntü dengeleme seçeneği var, yani sarsıntı önleyici. Çok karanlık ortamlarda özellikle EIS ise bu özellik görüntüyü sabitliyecem diye kastırıyor genelde.

Oyla:

ysf.png

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
11
aynı telefon bendede var sorun olarak görmemek lazım işlemci üzerine yüklenen yükü sürekli taşıyamadığı için kare atlaması yapıyor bu işlemcinin ısısının ani yükselmesinden ve çekilen videodaki noisin yükselmesi ve görüntünün işlenmesinin zorlaşmasından dolayı oluyor
Sizde de mi düşük ışıkta kare atlamasına benzer kasma var? Sizde de varsa problem teşkil etmez...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video ayarlarında görüntü dengeleme seçeneği var, yani sarsıntı önleyici. Çok karanlık ortamlarda özellikle EIS ise bu özellik görüntüyü sabitliyecem diye kastırıyor genelde.
Video ayarlarında titreşim önleme diye seçenek var 50hz de şuan. Kapalı yapmama rağmen sorun devam ediyor.

Oyla:

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Sizde de mi düşük ışıkta kare atlamasına benzer kasma var? Sizde de varsa problem teşkil etmez...

Video ayarlarında titreşim önleme diye seçenek var 50hz de şuan. Kapalı yapmama rağmen sorun devam ediyor.

Titreşim önleme değil, onun biraz daha üstünde Görüntü Dengeleme olması lazım.

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15

aynı şekilde kasma var

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
Diğer cihazlarda yokken bu cihazlarda niye var? Büyük bir sorun bence. İşlemci güçlü olmasına rağmen niye böyle bir sorunla karşılaşıyoruz anlamıyorum...
inşallah güncellemeyle çözülür

Oyla:
Üst Alt