Xiaomi Redmi Note 3 Pro Hangi Rom

Adem Şahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
13
Sanırım gps etki ediyor bu kadar bende şimdiye kadar 6 saati geçmedi ama sürekli gps, wifi, 4g açık bir de yüklü olan sürüm şu daha yeni başka bir sürüm var mı güncelleyici yok gösteriyor gerçi ama emin olamadım.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nihaterim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nihat
Cihazım
RN3-6pro-5Splus
Konular
3
Gps ve 4g yi kapatıp bir deneyin büyük ihtimalle ekran süreniz çok artacaktır.

therock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
Önce bootkilidini açın miunlock programıyla, daha sonra global developer rom kurun haftalık güncellemeleri alırsınız.

Adem Şahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
13
Peki sormak istediğim bir şey var aslında bu konu ile pek alakalı değil ama Redmi Note 3 Pro için Android 6 veya 7 gelecek mi

therock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
Peki sormak istediğim bir şey var aslında bu konu ile pek alakalı değil ama Redmi Note 3 Pro için Android 6 veya 7 gelecek mi

Android 6 çıktı çıkacak miui için. Custom romlarda android 6 mevcut şuan.

Adem Şahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
13
Peki hocam sizce custom rom kurmalı mıyım yoksa orjinalden şaşmamak en iyisi mi aynı soru stabil rom ile developer için de geçerli hangisi daha mantıklı developer modunda çok aşırı hata ile karşılaşır mıyım?

Kusura bakmayın sürekli bir şeyler soruyorum ama daha önce bu sistemi çok kısa bir süre kullandım yabancısı sayılırım o yüzden soruyorum.

therock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
Peki hocam sizce custom rom kurmalı mıyım yoksa orjinalden şaşmamak en iyisi mi aynı soru stabil rom ile developer için de geçerli hangisi daha mantıklı developer modunda çok aşırı hata ile karşılaşır mıyım?

Kusura bakmayın sürekli bir şeyler soruyorum ama daha önce bu sistemi çok kısa bir süre kullandım yabancısı sayılırım o yüzden soruyorum.

Yok sorun değil sorun tabiki. Bana göre Developer kurun derim en güncel ve en yeni özellikler ilk developera geliyor, her hafta güncelleme geliyor hemen hemen, her hafta devasa değişimler olmasa da ufak tefek güzellikler olmuyor değil bu da ilgi çekebiliyor. 2 - 3 ay kullanın Developer kurup sıkılana kadar diyelim hatta. Custom romlara geçmek artık değişiklik aramaktır birnevi. Geçmek de kötü değil miui de kötü değil ama ilk baş xiaominin hakkını verin sıkılana kadar kullanın miuiyi :)

Adem Şahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
13
Aslında ben sonuna kadar miui kullanma taraftarıyım çünkü cm, aosp vs diğer cihazlarımda çok kullandım Android cephesinde miui, Sony ve HTC arayüzlerini çok sevdim bana sade ve işlevsel geliyor.

Peki hocam son olarak bu bootloader kilidi kaldırma, developer rom kurma vs ile ilgili detaylı bir link var mı acaba inceleyerek yapabileceğim.

therock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
Aslında ben sonuna kadar miui kullanma taraftarıyım çünkü cm, aosp vs diğer cihazlarımda çok kullandım Android cephesinde miui, Sony ve HTC arayüzlerini çok sevdim bana sade ve işlevsel geliyor.

Peki hocam son olarak bu bootloader kilidi kaldırma, developer rom kurma vs ile ilgili detaylı bir link var mı acaba inceleyerek yapabileceğim.

Bu kategorideki sabit konuları takip edin önce bootkilidini halledin daha sonra twrp kurup recovery indirip rahat rahat kurulum yaparsınız, fastbootla uğraşmazsınız.

Adem Şahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
13
Çok teşekkür ederim hafta içi zor görünüyor ama haftasonu deneyeceğim :)

Üst Alt