Xiaomi Redmi Note 2'nin Çerçevesi Sızdırıldı

[img=728x300]http://cdn.webtekno.com/article/8740/preview/xiaomi-redmi-note-2-nin-cercevesi-sizdirildi-705x290.jpg[/img]

Xiaomi'nin ucuz yollu büyük erkan telefonu Redmi Note'a gelecek olan kardeşinin çerçeve görüntüsü de sızdırıldı.

Xiaomi'nin Ocak ayında tanıtması beklenen fakat aradan 6 ay geçmesine rağmen daha sesi soluğu çıkmayan düşük bütçeli telefonu Redmi Note 2'nin bu sefer de çerçevesi sızdırıldı. Uygun fiyatlı ve büyük ekran olmasını isteyen kullanıcılara yönelik olacak olan bu cihaz, özellik bazında da ortalama seviyelerde gezmesiyle kullanıcısına teknik özellikler noktasında sıkıntı yaratmayacak şekilde ayarlanmaya çalışıyor.

[img=310x414]http://cdn.webtekno.com/custom/images/9846815ejw1etj08dbuzuj20ci0go3zm.jpg[/img]

5.5 inç boyutunda olacağı söylenen IPS LCD ekranda HD çözünürlük bulunacak ve işlemci noktasında Qualcomm Snapdragon 410'a yer verilecek. Bunu yanı sıra 13MP arka ve 5MP ön kamera ile gelmesi beklenen cihazda 8GB arttırılabilir depolama kapasitesi ve 2GB RAM bulunacağı tahmin ediliyor. 3100mAh bataryası ise bu özellikler için yeterli görülebilir.

4G desteği de bulunan Redmi Note 2, çift sim kart bulundurabilir bir yapıda olacak.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
USB pozisyonu, hoparlör ızgarası pozisyonu, anten için metal çerçevede bırakılan aralıkların pozisyonu ve metal çerçevenin alttan yana dönerken yaptığı kavis Mi Note ile aynı. İncelik olarak da hemen hemen aynı gözüküyor.

Bana göre Mi Note'a ait bu çerçeve.

Bu arada o özelliklerle gelecekse hiç gelmesin daha iyi.

madenci28

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim
Konular
0
Xiaomi artik eskisi gibi f/p cihazlari cikartmiyor cikartamiyor..sizi bilmem ama ben artik sempati duymuyorum

Üst Alt