Yardım Xiaomi redmi note 15 Pro kayıt

OkkoOkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
İphone 15 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 15 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar redmi note 15 pro Server kaydı oluyor mu birkaç kişi oluyor diyor ama güncelleme yapamazsınız diyor bazı telefoncularda sorunsuz güncelleme yapabilirsin diyor bu konuda net bilgisi olan varmı acaba kendi içindeki imei kayıt yapsalar sonrası sorun olur mu ve kayıt kapalıysa 8 ay kullanıma açık o zamana kadar gelir sanırım sorunsuz Server kayıt yardımınızı rica ediyorum

OkkoOkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
İphone 15 pro
Konular
1
Merhabalar redmi note 15 pro Server kaydı oluyor mu birkaç kişi oluyor diyor ama güncelleme yapamazsınız diyor bazı telefoncularda sorunsuz güncelleme yapabilirsin diyor bu konuda net bilgisi olan varmı acaba kendi içindeki imei kayıt yapsalar sonrası sorun olur mu ve kayıt kapalıysa 8 ay kullanıma açık o zamana kadar gelir sanırım sorunsuz Server kayıt yardımınızı rica ediyorum
Hiç kimsenin bilgisi yok sanırım

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
Poco x7 pro
Konular
4
sadece mtk işlemcili cihazlarda cpid kayıt oluyor sanırım qualcomm tarafı ise şimdilik belirsiz diye biliyorum.

cemil72

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
CC
Cihazım
Xiaomi 17 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Yazılımsal olarak imei atılırsa sıfırlaya bilirsiniz ama güncelleyemezsiniz