Yardım xiaomi redmi note 14 pro plus 5g NFC sorunu

• Konbuyu başlatan gky159
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 337

gky159

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 14p
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
çin -hindistan versionu tam sürüm bilmiyorum
Telefon Modeli
xiaomi redmi note 14 pro plus 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba arkadaşlar xiaomi redmi note 14 pro plus 5g cihazın server imei kayıdı yapıldı , edevlet giriş için nfc okutmak istedigimizde hiçbir şekilde çalışmıyor , bunun çözümünü bilen var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler

gky159

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 14p
Konular
1
Evet arkasında 5g yazıyormuş , sizce son sürümüne güncelleyip NFC deneyelim mi şuan 2.02 de en son sürümü 3 çıkmış , güncellersem daha sonra boot loader vs işlemleri için sıkıntı çıkartır mı yoksa direk telefoncudan değişim mi isteyelim , arkadaşda urun Çin surumu diyor ama neden Hindistan rom u olduğunu sorduğunda bilmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası telefonu kendim kullanıcak olsam ben bt root vs uğraşırım ama teyzem kullanacak Mhrs girerken kimlik kartını NFC kullanması gerekmiş bizde ordan öğrendik çalışmadığını

Oyla:

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Evet arkasında 5g yazıyormuş , sizce son sürümüne güncelleyip NFC deneyelim mi şuan 2.02 de en son sürümü 3 çıkmış , güncellersem daha sonra boot loader vs işlemleri için sıkıntı çıkartır mı yoksa direk telefoncudan değişim mi isteyelim , arkadaşda urun Çin surumu diyor ama neden Hindistan rom u olduğunu sorduğunda bilmiyor
güncellemeniz nfc yi çalıştırmaz sorun şu hindistanda nfc yasak onun için hindistan romunda nfc açılmıyor 2 seçeneğiniz var birincisi bootloader kilidini açıp global rom yüklemek ikinciside telefonu iade edip global rom yüklü bir global cihaz almak

Oyla:

gky159

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 14p
Konular
1
Anladım hocam bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim, galiba degistiricem

Oyla:

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Anladım hocam bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim, galiba degistiricem

gönderdiğiniz resimlere baktım bir şey daha farkettim model numarası I harfiyle bitiyor eğer model numarası yazılımla değiştirilmediyse cihazda hindistan cihazı buda global rom yüklesenizde nfc çalışmayabilir

Ekli dosyalar

• IMG_7327.png
    IMG_7327.png
    264,6 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:
Üst Alt