Yardım Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G Cihazımın Yazılımı için ücretli yardım istiyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba global redmi note 13 pro 5g cihazım var. Garantili orjinal IMEI buna Endonezya romu yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilim, yardımcı olabilecek biri varmı.
Bu cihazlara Bootloader kilidi kapalı Yetkili hesap ile rom yüklenebilir. Uzak bağlantı ile biz destek veririz.

flankes21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Bu cihazlara Bootloader kilidi kapalı Yetkili hesap ile rom yüklenebilir. Uzak bağlantı ile biz destek veririz.
Redmi 13 pro 5G bl kapalı sadece fake rom ve kendi çin romu ile açılıyor diye biliyorum yetkili hesapla farklı rom yüklendiğinde destroyed hatasına düşüyor. Bende öyle olmuştu

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Merhaba global redmi note 13 pro 5g cihazım var. Garantili orjinal IMEI buna Endonezya romu yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilim, yardımcı olabilecek biri varmı.
İlk önce bootloader kilidini açmanız lazım, ondan sonra rom yükleyebilirsiniz, ama bootloader kilidini açmak biraz sabır istiyor, akşam tam 7 de açmayı denemeniz lazım

Netscout

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
3
Hesabım 3 senelik hergün tam saatinde deniyorum, yine de bir cacık olmuyor.

yilmazz2828

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yilmaz
Cihazım
Note 13 pro 5g
Konular
2
Eski bi yontem aklima geldi. Hem global surumu hemde Hint sürümünü indirdim.Manuel guncellemede iken global versiyonu secip tam guncellemeye basladiginda hint romunun ismiyle değiştim. Hint romunu manuel olarak yukluyordu ki korktum sildim tum dosyalari. Bu yontemi hyperostan onceki sürümlerde yapıyorlardi. Acaba hyperosta yapsak sonuç veri

Eski bi yontem aklima geldi. Hem global surumu hemde Hint sürümünü indirdim.Manuel guncellemede iken global versiyonu secip tam guncellemeye basladiginda hint romunun ismiyle değiştim. Hint romunu manuel olarak yukluyordu ki korktum sildim tum dosyalari. Bu yontemi hyperostan onceki sürümlerde yapıyorlardi. Acaba hyperosta yapsak sonuç verir mi?
Meehaba denedinizmi sonuç verdimi ?

Üst Alt