Hocam bendede note 12 pro 5g var kilidi açık. TMOMİXM 14.0.6.0 sürümü var. IMEI attırmak istiyorum bilgi alabilirmiyimm fiyat hakkındayüksek fiyat vermiş. bootloader kilidini açmışmıydınız? eğer açtıysanız çok daha uygun fiyata biz uzak bağlantı ile hallederiz..
özel mesaj ile bilgi verdim.Hocam bendede note 12 pro 5g var kilidi açık. TMOMİXM 14.0.6.0 sürümü var. IMEI attırmak istiyorum bilgi alabilirmiyimm fiyat hakkında
Hocam benim cihazım Redmi Note 12 pro 5G HyperOS Endonezya rom yüklü kilit açık fiyat bilgisi alabilir miyim.kilit açık mı? açık değilse olay değişiyor.
endonezya romda işlem olmuyor maalesef. global roma geçmek gerekiyor.Hocam benim cihazım Redmi Note 12 pro 5G HyperOS Endonezya rom yüklü kilit açık fiyat bilgisi alabilir miyim.
Neden Hocam Endonezya romunun farkı ne anlamadım.endonezya romda işlem olmuyor maalesef. global roma geçmek gerekiyor.
Olmuyor maalesef..Neden Hocam Endonezya romunun farkı ne anlamadım.
Arkadaşımda da Endonezya romlu aynı cihaz var IMEI arttırmıştı hiçbir sorun da çıkmadı fiyatı pahalı geldiği için ben attırmadım o yüzden sizden fiyat bilgisi alayım dedim ama siz sorun çıkar diyorsunuz şaşırtıcı.Olmuyor maalesef..
MIUI Endonezya olur mu?Olmuyor maalesef..
Bazı cihazlarda nedense hata veriyor bazılarında temiz fastboot endo rom yükleyince oluyor sebebini tam çözememekle beraber deneriz hocamArkadaşımda da Endonezya romlu aynı cihaz var IMEI arttırmıştı hiçbir sorun da çıkmadı fiyatı pahalı geldiği için ben attırmadım o yüzden sizden fiyat bilgisi alayım dedim ama siz sorun çıkar diyorsunuz şaşırtıcı.
Hyperosta da oluyor bazı cihazlardaMIUI Endonezya olur mu?