Yardım Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 5 G Telefonum Var İmei Attirmak İstiyorum 1200 TL fiyat istiyorlar Dirençsiz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Benim de süre yaklaşıyor imei atılacak, aynı zamanda hyperos yükseltse oluyor mu acep?
kilit kapalı ise açın. denenmedi ama yüksek ihtimal olacaktır. biz uzak bağlantı ile hallederiz.

volkanellez

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
volkanellez
Cihazım
Resmi not 12 pr
Konular
0
İmei işlerine boş yere para vermeyin imei ile cihazın ssdi kodu tutmadığı zaman (ssdi cihazın özel id si) BTK tarafından cihaz süresiz kapatılıtor. Hakkınızda davada açılıyor şikayetvar da yazmış insanlar. Kısacası 1-2 ay kullanmak için o paraları ödemeyin

Zenginanahtarcom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan zengin
Cihazım
Samsung
Meslek
Çilingir
Konular
0
Merhaba redmi note 12 pro telefon, bilgisayarı görmüyor telefondaki bilgileri aktarım yapamıyorum bilgi rica ediyorum

BossQue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
J7 prime
Konular
2
İmei işlerine boş yere para vermeyin imei ile cihazın ssdi kodu tutmadığı zaman (ssdi cihazın özel id si) BTK tarafından cihaz süresiz kapatılıtor. Hakkınızda davada açılıyor şikayetvar da yazmış insanlar. Kısacası 1-2 ay kullanmak için o paraları ödemeyin
Hocam elimde imeiler mevcut nasıl atabilirim note 12 proya yardım eder misiniz

crazyhero88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 12pr
Meslek
Bilgisayar tamir
Konular
4
İmei işlemi sonrası rom download üzerinden güncel Endonezya rom sıfırdan kurarsanız imei kalıcı olur not 8 - 9-10 hepsinde denedim hiö şaşmadı istediğin kadar sıfırla güncelleme al imei gitmiyor ( direnç siz)

Üst Alt