Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 13Xiaomi Redmi Note 11 Pro Güncelleme Gelmiyor
Hocam senin cihaz şuan android 12, fakat bi terslik var, 13.0.5ten sonra yayınlanan sürümlerde android 11 kullanılmış, sizin cihazda bundan dolayı güncelleme almıyor, bu hatanın nedenide o. Araştırcam sizin için biraz müsait olunca
Hocam senin cihaz şuan android 12, fakat bi terslik var, 13.0.5ten sonra yayınlanan sürümlerde android 11 kullanılmış, sizin cihazda bundan dolayı güncelleme almıyor, bu hatanın nedenide o. Araştırcam sizin için biraz müsait olunca
Merhaba. Arkadaş sonradan da olsa fark etmiş. Sizin cihaz sürüm olarak düşük görünmesine karşın, seviye olarak ileri şu an. Android R'den, Android S'ye geçiş yapmışsınız. Sürüm düşük diye üzüleceğiniz bir şey yok. En aşağı Android S üzerinden güncelleme bekleyiniz bundan sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca arkadaşınızın sırasıyla güncellemesi gereken sürümler şu şekilde;
Merhaba. Arkadaş sonradan da olsa fark etmiş. Sizin cihaz sürüm olarak düşük görünmesine karşın, seviye olarak ileri şu an. Android R'den, Android S'ye geçiş yapmışsınız. Sürüm düşük diye üzüleceğiniz bir şey yok. En aşağı Android S üzerinden güncelleme bekleyiniz bundan sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca arkadaşınızın sırasıyla güncellemesi gereken sürümler şu şekilde;
Redmi note 11 pro kullanıyorum PC yok direnç attırdım MIUI 14.0.5 sürümünde kaldı güncelleme gelmedi hyperos güncellemesi için telefondan manuel güncelleme dosyası ile yükleme yapmaya çalıştım olmadı nasıl hyperos güncellemesini yükleyebilirim