Sohbet Xiaomi Redmi Note 10S 128 GB 8 GB Ram - Stabil Rom - Custom Ve Virüs Gİrmeyen Sürüm Lazım

bektafig

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
SADIK
Cihazım
Redmi Note10S
Konular
1
Merhaba, Konu Kirliliği olduysa kusura bakmayın. uzun zamandır forumdan uzağım.

Babama 1 Adet

Redmi Note 10S 128 GB 8 GB Ram almıştım. Şimdi İnterneti kullanmaya başladı da Cihaza IMEI Atılı sıfırlasam ımei giderse diye korkuyorum.

Sizden ricam

Ben bu cihaza custom twrp yada ne yüklemeliyim. sonrasında hangi uygulamaları silmeliyim.

2 de bir Telefonunuz Yüksek Ram kullanımı nedeniyle çökecek diye bildirim vs geliyormuş. sesli v.s her seferinde reklam o kapat diyorum ama yaşı yüksek artık çıldırmak üzereyim.

HHangi custom rom u yükleyim böyle virüs kapmasın yaptığı işler sade inatbox - google da haber okumak - instagram da video izlemek bu kadar

bu işlem için hızlı ve fazla güvenlik açığı olmayan - imei gitmeyecek sekilde neler yapmalıyım ? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.

Sabahtır forumu geziyorum xda yı da gezdim 1 ton custom rom var

bana 13 sürüm 14 sürüm farketmez. telefon hızlı olsun donmasın cok virüs girmesin yeter.

Adamcağız reklamlara tıklamadıkca hala reklam geliyor.

Yardımınızı beklerim. Saygılar

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Merhaba, Konu Kirliliği olduysa kusura bakmayın. uzun zamandır forumdan uzağım.

Babama 1 Adet

Redmi Note 10S 128 GB 8 GB Ram almıştım. Şimdi İnterneti kullanmaya başladı da Cihaza IMEI Atılı sıfırlasam ımei giderse diye korkuyorum.

Sizden ricam

Ben bu cihaza custom twrp yada ne yüklemeliyim. sonrasında hangi uygulamaları silmeliyim.

2 de bir Telefonunuz Yüksek Ram kullanımı nedeniyle çökecek diye bildirim vs geliyormuş. sesli v.s her seferinde reklam o kapat diyorum ama yaşı yüksek artık çıldırmak üzereyim.

HHangi custom rom u yükleyim böyle virüs kapmasın yaptığı işler sade inatbox - google da haber okumak - instagram da video izlemek bu kadar

bu işlem için hızlı ve fazla güvenlik açığı olmayan - imei gitmeyecek sekilde neler yapmalıyım ? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.

Sabahtır forumu geziyorum xda yı da gezdim 1 ton custom rom var

bana 13 sürüm 14 sürüm farketmez. telefon hızlı olsun donmasın cok virüs girmesin yeter.

Adamcağız reklamlara tıklamadıkca hala reklam geliyor.

Yardımınızı beklerim. Saygılar

Inattv'de yılbaşından bu yana sıkıntı var hocam. Bir de fake apkları çok fazla orijinal apk olduğundan emin misiniz?

Bence sağlam çözüm olarak TWRP yükleyip TWRP ile rom değiştirin ve reklam engelleyici kurun.

Ama uğraşmayayım derseniz DNS değiştirip reklam engelleyici yapın bir denesin, muhtemelen sizin başınızı ağrıtmaktan vazgeçecektir. :)

Üst Alt