Çözüldü Xiaomi Redmi Note 10 Pro İmei Atılır mı ?

CengizBey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz
Cihazım
Samsung
Konular
2
Arkadaşlar selam. Yurtdışından Xiaomi Redmi Note 10 Pro gelecek. İmei attırmak istiyorum. RSA denilen bir kilit varmış. Farklı bir forumda ve yine bu forumda sordum. Artık çözüldügünü söylediler ama emin olamadım, yine sormak istedim. Artık atılabiliyor mu ?

Çözüm
Eminsiniz değil mi ? Çünkü ona göre para vereceğim. Kilit kırılabiliyordur inşallah.
Evet hocam, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Bende zaten halihazırda Note 10 Pro ( Max) kullanıyorum IMEI işlemi yapılmış. Gerek ROM attıktan sonra, gerekse güncellemeden sonra sadece pc ile modem dosyası yazdırıp kullanabilirsiniz. Güncelleme yapmayacaksın, kamera AI çalışmaz, gece modu mor çeker veya yeşil grenli fotoğraf sorunu falan kalmadı cihazlarımızın çok şükür. O da forumda sorunsuz modem dosyası mevcut konularda.

• Sadece gelen model "sweet" ise India hariç ROM'ları yükleyin.
  • Modeli "sweetin" ise India hariç başka ROM yüklemeyin.​
Sweet modellerinde...

Mandaloriann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
6
Xiaomi tlf bir acayip bende 9s var 33w sarjla gelmıs ve 1 saatte fullenıyor
bende bunu bugun 10pro max alınca fark ettım epey . comda ozellıkelrıne baqınca
10pro max aldım 2.el nasıl bir yol izlemeliyim tlf sıfırlamaya korkuyorum imei gidecek vb birşey olacak diye üstünden kalkamayacaggım bir sorun cıkabilirmi acaba

Oyla:

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
Xiaomi tlf bir acayip bende 9s var 33w sarjla gelmıs ve 1 saatte fullenıyor
bende bunu bugun 10pro max alınca fark ettım epey . comda ozellıkelrıne baqınca
10pro max aldım 2.el nasıl bir yol izlemeliyim tlf sıfırlamaya korkuyorum imei gidecek vb birşey olacak diye üstünden kalkamayacaggım bir sorun cıkabilirmi acaba
Sorun ne ki hocam, neyi fark ettiniz

Oyla:

Mandaloriann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
6
9s 18w yasıyor epey de ama 33w ıle geldı tlf ve 1saatte full sarj oluyor bu garibime gitti acıkcası

Oyla:

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
36
Arkadaşlar selam. Yurtdışından Xiaomi Redmi Note 10 Pro gelecek. İmei attırmak istiyorum. RSA denilen bir kilit varmış. Farklı bir forumda ve yine bu forumda sordum. Artık çözüldügünü söylediler ama emin olamadım, yine sormak istedim. Artık atılabiliyor mu ?
dirençli yaptır. daha iyi olur modem dosyası felanda gerekmez. bendede note 10 pro var dirençli güncelleme sıfırlamda hiç bir şey olmuyor çift simde aktif

Oyla:

Palulu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sasa
Cihazım
S6
Konular
11
dirençli yaptır. daha iyi olur modem dosyası felanda gerekmez. bendede note 10 pro var dirençli güncelleme sıfırlamda hiç bir şey olmuyor çift simde aktif
Dirençli ımei dediğimiz kasa açılarak mi atılıyor IMEI ve yeni mi başladı bu durum IMEI atilmiyordu önceden böyle

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Dirençli ımei dediğimiz kasa açılarak mi atılıyor IMEI ve yeni mi başladı bu durum IMEI atilmiyordu önceden böyle
Açıkçası telefonun arkasını açacağıma modem'i flaşlarım daha iyi. Telefon arıza geçirmediği sürece arkasını açtırmayın. Anakarta müdahale eden kişi acemi ise git uğraş sonra.

Oyla:
Üst Alt