- Adım
- İlhan
- Cihazım
- Redmi note 10 p
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui global 14.0.1.0
- Telefon Modeli
- Redmi note 10 pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
2 yıldır Xiaomi redmi note 10 pro orjinal tr telefonu ve jbl t560bt kulaklık kullanıyorum. Yaklaşık 2 hafta önce Bluetooth kulaklıkla şarkı dinlerken bir anda bir şey oldu ses gitti bende kulaklığı kapatıp açıp tekrar bağladım ama ses gelmedi takmadım kafaya kulaklık bozuldu dedim geçtim şarjını bitirip tekrar denedim vs çalışmadı. Aynı telefondan ablamda da var ablamın telefona bağladım çalıştı sorunun telefondan olduğunu anladım. neyse internette her şeyi denedim(güncelleme yaptım, bağlantı sıfırladım, format attım) ama yok aynı sorun devam ediyor şimdi sorundan bahsedeyim kulaklığı açıp telefona bağlandığımızda sorun yok aslanlar gibi bağlanıyor ama ses çalmaya başlayınca müzik vs açınca oynatılan müzik duruyor ses gelmiyor kulaklıktan başlatıp durdurma gibi ses geliyor ve ayarları açıp Bluetooth cihaz detaylarına baktığım da mutlak ses ayarı sürekli kapanıp açılıyor (ss lerde paylaştım) ve medya özelliği devre dışı bırakıldığında bunlar bitiyor ama sonuç olarak yine ses yok. Başka Bluetooth kulaklık denedim o kulaklıkta çalışmadı benim telefonumda.
Dostlar umarım anlamışsınızdır lütfen yardımcı olun.
Dostlar umarım anlamışsınızdır lütfen yardımcı olun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.