Yardım Xiaomi redmi note 10 Pro Bluetooth kulaklık hatası

deonox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlhan
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 14.0.1.0
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
2 yıldır Xiaomi redmi note 10 pro orjinal tr telefonu ve jbl t560bt kulaklık kullanıyorum. Yaklaşık 2 hafta önce Bluetooth kulaklıkla şarkı dinlerken bir anda bir şey oldu ses gitti bende kulaklığı kapatıp açıp tekrar bağladım ama ses gelmedi takmadım kafaya kulaklık bozuldu dedim geçtim şarjını bitirip tekrar denedim vs çalışmadı. Aynı telefondan ablamda da var ablamın telefona bağladım çalıştı sorunun telefondan olduğunu anladım. neyse internette her şeyi denedim(güncelleme yaptım, bağlantı sıfırladım, format attım) ama yok aynı sorun devam ediyor şimdi sorundan bahsedeyim kulaklığı açıp telefona bağlandığımızda sorun yok aslanlar gibi bağlanıyor ama ses çalmaya başlayınca müzik vs açınca oynatılan müzik duruyor ses gelmiyor kulaklıktan başlatıp durdurma gibi ses geliyor ve ayarları açıp Bluetooth cihaz detaylarına baktığım da mutlak ses ayarı sürekli kapanıp açılıyor (ss lerde paylaştım) ve medya özelliği devre dışı bırakıldığında bunlar bitiyor ama sonuç olarak yine ses yok. Başka Bluetooth kulaklık denedim o kulaklıkta çalışmadı benim telefonumda.
Dostlar umarım anlamışsınızdır lütfen yardımcı olun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Geçtiğimiz haftalarda bluetooth güncellemesi geldi, bundan kaynaklı bir sorun olabilir. Ayarlar uygulamalar altından tüm uygulamaları açıp bluetooth verilerini temizlemeyi dener misiniz. Ya da güncelleme varsa onu kaldırıp deneyin.

Oyla:

deonox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlhan
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçtiğimiz haftalarda bluetooth güncellemesi geldi, bundan kaynaklı bir sorun olabilir. Ayarlar uygulamalar altından tüm uygulamaları açıp bluetooth verilerini temizlemeyi dener misiniz. Ya da güncelleme varsa onu kaldırıp deneyin.
Tekrar denedim sonuç aynı güncellemeleri bozukluktan sonra yaptım ama yine düzelmedi Bluetooth ile veri paylaşılıyor ama kesinlikle şarkı veya video izlenmiyor format bile attım 3 kere. Baska ne yapabilirim teşekkürler cevabın için

Oyla:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
2 yıldır Xiaomi redmi note 10 pro orjinal tr telefonu ve jbl t560bt kulaklık kullanıyorum. Yaklaşık 2 hafta önce Bluetooth kulaklıkla şarkı dinlerken bir anda bir şey oldu ses gitti bende kulaklığı kapatıp açıp tekrar bağladım ama ses gelmedi takmadım kafaya kulaklık bozuldu dedim geçtim şarjını bitirip tekrar denedim vs çalışmadı. Aynı telefondan ablamda da var ablamın telefona bağladım çalıştı sorunun telefondan olduğunu anladım. neyse internette her şeyi denedim(güncelleme yaptım, bağlantı sıfırladım, format attım) ama yok aynı sorun devam ediyor şimdi sorundan bahsedeyim kulaklığı açıp telefona bağlandığımızda sorun yok aslanlar gibi bağlanıyor ama ses çalmaya başlayınca müzik vs açınca oynatılan müzik duruyor ses gelmiyor kulaklıktan başlatıp durdurma gibi ses geliyor ve ayarları açıp Bluetooth cihaz detaylarına baktığım da mutlak ses ayarı sürekli kapanıp açılıyor (ss lerde paylaştım) ve medya özelliği devre dışı bırakıldığında bunlar bitiyor ama sonuç olarak yine ses yok. Başka Bluetooth kulaklık denedim o kulaklıkta çalışmadı benim telefonumda.
Dostlar umarım anlamışsınızdır lütfen yardımcı olun.
Eğer medya oynatıyor ise mutlak ses açıp kapamaya izin vermez. Sürekli oynat, duraklat yapıyor ise mutlak ses de aktif pasif oluyordur. Bu normal durum.
Ses oynatmama durumunda önerebileceğim iki şey var. Birincisi kernel yüklemek.
Eğer işe yaramaz ise temiz kurulumla custom rom yükleyip deneyin. Önce MIUI rom olmazsa AOSP rom deneyin.
Yine olmazsa garanti yolu gözüyor gibi.
Bu arada bu söylediklerim için bootloader kilidi açık olmalı. Temiz kurulum yapınca veriler silinir, yedek almayı unutmayın.

Oyla:

deonox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlhan
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
1
Eğer medya oynatıyor ise mutlak ses açıp kapamaya izin vermez. Sürekli oynat, duraklat yapıyor ise mutlak ses de aktif pasif oluyordur. Bu normal durum.
Ses oynatmama durumunda önerebileceğim iki şey var. Birincisi kernel yüklemek.
Eğer işe yaramaz ise temiz kurulumla custom rom yükleyip deneyin. Önce MIUI rom olmazsa AOSP rom deneyin.
Yine olmazsa garanti yolu gözüyor gibi.
Bu arada bu söylediklerim için bootloader kilidi açık olmalı. Temiz kurulum yapınca veriler silinir, yedek almayı unutmayın.
Cihazım garantili orjinal Türkiye ürünü dediğiniz işlemler garanti kapsamını bozar mı bir de kernel yüklemek için ne yapmam lazım forumda ki içeriği okudum ama benim telefonum için hangisini yüklemem lazım anlamadım. Çok teşekkürler

Oyla:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Cihazım garantili orjinal Türkiye ürünü dediğiniz işlemler garanti kapsamını bozar mı bir de kernel yüklemek için ne yapmam lazım forumda ki içeriği okudum ama benim telefonum için hangisini yüklemem lazım anlamadım. Çok teşekkürler
Evet garantiyi bozar hocam.

Oyla:

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Hocam merhaba bugün bende de aynı problem oldu hangi bluetooth kulaklığa bağlanırsam bağlanayım ses gelmiyor. YT ve spotifyda bir şey açınca neredeyse programlar donuyor. Video izlerkende video donuyor resmen. Bağlanma sesi geliyor ama ses 0. Redmi note 10 pro kullanıyorum. Sorununuz çözüldü mü ?

Oyla:

deonox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlhan
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
1
Hocam merhaba bugün bende de aynı problem oldu hangi bluetooth kulaklığa bağlanırsam bağlanayım ses gelmiyor. YT ve spotifyda bir şey açınca neredeyse programlar donuyor. Video izlerkende video donuyor resmen. Bağlanma sesi geliyor ama ses 0. Redmi note 10 pro kullanıyorum. Sorununuz çözüldü mü ?
Ben her şeyi denedim çözümünü bulamadım 20 tl kulaklık kullana kullana başım ağrıdı lütfen çözümünü bulursan yaz buraya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka ne yapabilirim medya vs yollanıyor Bluetoothla ama ses alış verişi olmuyor sürekli başlatıp duruyormuş gibi oluyor uygulama donuyor. Teşekkürler

Oyla:

deonox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlhan
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
1
Dostum kusura bakma seni çok rahatsız ettim. Galiba sorunu buldum. Geliştirici seçeneklerde ki Bluetooth A2DP ayarıyla alakalı ama o ayarı değiştirip telefonu yeniden başlatınca. Ayar aynı kalıyor bu ayarı nasıl değiştirebilirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-06-03-17-00-01-564_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-06-03-17-00-01-564_com.android.settings.jpg
    359,3 KB · Görüntüleme: 31
Oyla:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Dostum kusura bakma seni çok rahatsız ettim. Galiba sorunu buldum. Geliştirici seçeneklerde ki Bluetooth A2DP ayarıyla alakalı ama o ayarı değiştirip telefonu yeniden başlatınca. Ayar aynı kalıyor bu ayarı nasıl değiştirebilirim
Bu ayarları yapınca sorun düzeliyor mu hocam

Oyla:
Üst Alt