- Adım
- Toprak
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 0
Mojito ve sunny aynı cihazlar üstadlar, sıkıntı yok yani
Adminler konuyu kapatabilirsiniz sorun çözüldü!Mojito ve sunny aynı cihazlar üstadlar, sıkıntı yok yani
geliştirme sürecinde isim değişikliğine gidilmişBende işte onu diyorum neden Mojito olan cihaz Sunny olsun ki ?
Belki Poco X3 Nfc ve Poco X3 Hindistan modeli gibi olabilir. YouTube da videoları izledim Mojito ve Sunny olarak geçiyor çok karmaşık bir durum.
sorum anlaşılmamış galiba2 tane eng rom indirme site buldum fakat indiremedim linkleri paylaşıyorum indirebilen nasıl indirdiyse söyleyebilirmi yada yeni bir link atabilirmi?
1.LİNK
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2.LİNK
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Konu tekrar soru olarak değiştirildi.admin konu nasıl çözüldü hani çözüm nerede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorum anlaşılmamış galiba
imei repair şuanda anakartta direnç değiştirilerek yapılıyor, eski modellerde yazılımsal hallediliyordu.bu cihazdada yazılımsal olarak yapılacaktır ama biraz sürer kırılması eng rom filan yayınlansın kırılır. çift sim 4 er ay süresi var, süresi bitince diger simi kullanırsın.Arkadaşlar herkes redmi note 10 a imei kesinlikle atılmaz diye olumsuz yorum yapıyor sizin görüşleriniz nedir? Yurtdışı cihaz aldım telefonun hevesini alamadan bu kaygıya düştüm
Çok teşekkürler yüreğime su serptiniz. Allah razı olsun.imei repair şuanda anakartta direnç değiştirilerek yapılıyor, eski modellerde yazılımsal hallediliyordu.bu cihazdada yazılımsal olarak yapılacaktır ama biraz sürer kırılması eng rom filan yayınlansın kırılır. çift sim 4 er ay süresi var, süresi bitince diger simi kullanırsın.
mojito ve sunny aynı kardeşim nasılsa note 10 pronun sweet ve sweetin diye modeli varsa aslında aynı romlar bak şu an sunny ye mojito rom atıyorum skntı yokayarlı tavır sergilemiyorum. Kafama india dedikleriniz takıldı ve gittim biraz önce mojito orjinal romu indirdim. BunuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sonra dosyayı klasöre çıkartıp images klasörünün içindeki super.img var onu Unpack & Repack programı ile açtım ordan build.prop dosyasını bulup Notepad++ ile açtım içinde sunny yazmıyor. Peki bunu nasıl açıklarsın?