- Adım
- Kayhan
- Cihazım
- REDMİ K40 GMİNG
- Meslek
- GKK Sorumlusu
- Konular
- 34
Merak içerisindeyim hocam söz hakkını nasıl kullanacakBukemedigin eli opeceksin sozunu yazarak Skorpi hocami buraya davet ediyorum
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.yan çizmedim, sebeplerini kendilerine söyledimMi band da yan cizdi Skorpi üstad. Ama kanım kaynadı illa yapacaktım , ki bende olupda kıskananlar çatlasın demem yeterde artar
Yada sinirden uyur, ama yok benim tanidigim Skorpi hocam emegimin karsiligini layikiyla verirMerak içerisindeyim hocam söz hakkını nasıl kullanacak
Yok hocam senin canın sağolsun.. Zaten sırf seni kıskandırmak için yaptım hemde kendim1.yan çizmedim, sebeplerini kendilerine söyledim
2.Evet, çatlıyorum
3.Keşke Size Xiaomi değilde, Lenovo alın deseymişim...çok ama çok pişmanım an itibariyle
4.güle güle kullanın
Bu kullanıcı alışkanlığına göre değişir.. Şu an EU Beta MIUI 9 çok başarılı bu konudaEkran süresi en uzun günlük kullanıma uygun rom hangisi bilgi verebilir misiniz?
Bu kullanıcı alışkanlığına göre değişir.. Şu an EU Beta MIUI 9 çok başarılı bu konuda
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben size ekran süresi açısından EU Romu tavsiye ettim,çünkü şu an bir arkadaşım tavsiyem üzerinde kullanıyor ve çok memnun...Hocam EU Romları nedense bir türlü sevemedim. Google uygulamaları eksik, Türkçe çeviri tam değil, 7.8.18 güncellemesinde giderilen hatalar EU romunda hala var. Zaten MiGlobe EU 7.8.17 kullanıyorum şu anda. Memnun olmadığım için bir de LOS-CM veya AOSP tabanlı rom denemek istiyorum. Stock arayüzü uzun zamandır kullanmıyorum hem hatırlamış olurum
XDA da baya rom var bir çoğunun özellikleri çok benzer, kafası karışıyo insanın hangisi kursam diye. Siz ne öneriyorsunuz bu konuda. Bir defa kurunca hatası sıkıntısı olmadan en az bir iki ay kullanıyım istiyorum, zaten sonra miui ya dönerim muhtemelen.