Yardım Xiaomi redmi not 12 pro plus 5g yibo edition rom değiştirme

crazyhero88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 12pr
Meslek
Bilgisayar tamir
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.3.2 smomixn
Telefon Modeli
Xiaomi redmi not 12 pro+5g yibo edition
Bootloader Kilidi
Açık
Yükleme yapmak için Endonezya rom indirdim ama Rubypro yazısı dikkatimi çekti Ruby var sadece piyasada yükleme yaparsam telefonu birck etmekten korktum bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim fake rom yüklü büyük ihtimalle çünkü ne son romu indiriyor nede güncelleme alıyor güncelleme kayıtlarına erişim yok deniliyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-03-05-21-49-26-740_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2024-03-05-21-49-26-740_com.miui.gallery-edit.jpg
    378,1 KB · Görüntüleme: 98

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Yükleme yapmak için Endonezya rom indirdim ama Rubypro yazısı dikkatimi çekti Ruby var sadece piyasada yükleme yaparsam telefonu birck etmekten korktum bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim fake rom yüklü büyük ihtimalle çünkü ne son romu indiriyor nede güncelleme alıyor güncelleme kayıtlarına erişim yok deniliyor.
Cihazın kilit açık ise korkmaya gerek yok, mı flash ile yüklemenize yardımcı olacağım, hangi sürümü istiyorsunuz MİUİ - HyperOS ve hangi bölgenin romunu istiyorsunuz, Endonezya,Global,Taiwan,Rusya,Kore,Avrupa, Hindistan

Oyla:

crazyhero88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 12pr
Meslek
Bilgisayar tamir
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın kilit açık ise korkmaya gerek yok, mı flash ile yüklemenize yardımcı olacağım, hangi sürümü istiyorsunuz MİUİ - HyperOS ve hangi bölgenin romunu istiyorsunuz, Endonezya,Global,Taiwan,Rusya,Kore,Avrupa, Hindistan
Taiwan yada Endonezya en Stabil bunlardı genelde eski cihazlarımda hep bunları kullandım. Hyperosa geçmek istiyorum mi flaşla da baktım orda da kod adı farklı diye atmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada imei atmayı düşünmüyorum nede olsa her sene sıfırlanıyor yedek bir tlf daha var 4 ay onla idare ederim. Formda romu değişirsen imei sıkıntı olur diye bir konu var bu tür fake rom lar için. Ondan belirtmek istedim

Son düzenleme:
Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Taiwan yada Endonezya en Stabil bunlardı genelde eski cihazlarımda hep bunları kullandım. Hyperosa geçmek istiyorum mi flaşla da baktım orda da kod adı farklı diye atmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada imei atmayı düşünmüyorum nede olsa her sene sıfırlanıyor yedek bir tlf daha var 4 ay onla idare ederim. Formda romu değişirsen imei sıkıntı olur diye bir konu var bu tür fake rom lar için. Ondan belirtmek istedim
Cihazınız pro plus olduğu için ruby pro gözüküyor:) ruby romlarından birisini atabilirsiniz sorun olmayacaktır:)

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Oyla:

crazyhero88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 12pr
Meslek
Bilgisayar tamir
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim kilidi kapatmamaya dikkat edin aman bu husus önemli cihazınız brick olabilir veyahut bootlop olabilir
Yok o konuda en dikkat ettiğim konu odur. Benim tek endişem rom uyumsuz çıkar tlf afallar diye oda Rubypro benim cihaz yazıyor Ruby problem yok dediniz gerisi kolay inşallah.

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Yok o konuda en dikkat ettiğim konu odur. Benim tek endişem rom uyumsuz çıkar tlf afallar diye oda Rubypro benim cihaz yazıyor Ruby problem yok dediniz gerisi kolay inşallah.
Kilit kapanmasın yeter :) İnşallah bir sorun çıkmadan yüklersiniz kolay gelsin

Oyla:

emrah00625

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi mi 9
Konular
0
Hocam naptın yükledim mi bende rom değiştirmek istiyorum ama korkuyorum yüklemeye

Oyla:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Hocam naptın yükledim mi bende rom değiştirmek istiyorum ama korkuyorum yüklemeye

Kilit açıksa telefonu Fastboot moduna alıp bu romu yükleyin, Kilit kapanma,brick olmasından vs sorunu olmaz....

Oyla:
Üst Alt