Yardım Xiaomi Redmi AirDots şarj sorunu

Witchsongwashere

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aslı
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.8
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar yaklaşık bir aydır kullandığım xiaomi redmi airdotsun sol kulaklığını şarj kutusuna koyduğum şarj kutusunun da şarjı dolu olmasına rağmen kutuda beyaz ışık sabit şekilde kalıyor. hatta bu kutuya koyduğumda önce 5-10sn gibi kırmızı daha sonra sabit beyaz şeklinde devam ediyor sağ kulaklık full dolu sorun yok sol kulaklık %10 şimdi.Temizlemeyi de denedim ne yapabilirim.Teşekkürler..

Witchsongwashere

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aslı
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar sorun halloldu başka sorun yaşayanlar için şarja koyduğunda beyaz ışık sabit şekilde yandığını ifade etmiştim.Yabancı kullanıcıların doğrultusunda şu işlemleri uyguladım.Kutunun içerisinde iki kulaklığı da çıkarıp bir kenara koyup sağ kulaklığın eşleme ile uğraşmasını önemsemeden sol(benim için sorunlu olan kulaklık) şarj kutusunun içine koydum.Yine aynı şekilde o kırmızı ışık ve sonrasında sabit beyaz ışığa devam etti ben daha sonra 3-5 sn kadar kutunun üzerinde iken basılı tuttum baya.Daha sonra beyaz ışık sorunu çözüldü ve şarja taktım diğer kulaklığı da içine koyarak.Başka bir blog yazısında yine yabancıydı düşük seviyeli İngilizcemle anladığım kadarıyla şarj kutusunun şarjının %10un altında olduğunu uyarmak için de böyle beyaz bir sinyal verebileceğinden bahsediyor gibiydi o yüzden şarjda bıraktım kutuyu ama bundan emin değilim dediğim gibi.Sevgilerle

Oyla:
Üst Alt