Çözüldü Xiaomi Redmi Airdots şarj sorunu

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
evet benim kulaklıgın durumu nedir :D
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Fonearena inceleme resmindeki gibi sizinki de . Belki çin versiyonunda dediğiniz gibi yanıp sönüyordur emin olamadım. Daha iyi bilen birisi aydınlatacaktır.

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24

Fonearena inceleme resmindeki gibi sizinki de . Belki çin versiyonunda dediğiniz gibi yanıp sönüyordur emin olamadım. Daha iyi bilen birisi aydınlatacaktır.
Sen kulakliklar sarz olurken diyorsun sanirim evet surekli kirmizi yaniyor simdi birsey dikkatimi cekti ustunde mi altinda redmi yaziyor boyle mi olmali?

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18

Orijinal görünüyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen kulakliklar sarz olurken diyorsun sanirim evet surekli kirmizi yaniyor simdi birsey dikkatimi cekti ustunde mi altinda redmi yaziyor boyle mi olmali?
Evet evet :)

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24

Ekli dosyalar

• 1575561016420..jpg
    1575561016420..jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 43

halily99

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
henüz yok
Konular
1
Merhaba kutu sarj olurken kirmizi isik yanip söner tam dolunca surekli kirmizi yanar sarz aleti takiliysa. Kulakliklara gelince kutuya 2 sini de kapatip taktiginizdan emin olun bir de kendi basima geleni soyliyim ilk aldigimda kulakliklardaki sarz yerindeki minik jelatinleri gormeyip bu niye sarz olmuyor diye 2 gun ugrastm
Dostum çok teşekkür ederim ben de görmemişim jelatinleri şimdi çıkardım. İki kulaklık da kırmızı yanıyor şu an sanırım şarj oluyor.

Sorunum çözüldü yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. :)

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
Dostum çok teşekkür ederim ben de görmemişim jelatinleri şimdi çıkardım. İki kulaklık da kırmızı yanıyor şu an sanırım şarj oluyor.

Sorunum çözüldü yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. :)
Ne demek. Yardimci olduysam ne mutlu bana

Cemal uysal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cemal uysal
Cihazım
Xiomio airdots
Konular
0
Arkadaşlar kutumda temazsizlik var herhalde kulakligi kutuya koyuyorum once kirmizi yaniyo ondan bi 10 sn sonra beyaza donuyor .Bu temazsizligi nasil cozebilirim eger sevis gerekirse ne yapmam gerekir ?

Arkadaslar kutumda temazsizlik var herhalde kulakligi kutuya koyuyorum kirmizi yandiktan bi 10 sn sonra beyaz isiga donuyor ondan bi 10 sn sonrada isigi komple sonuyor bu sarjin %100 olguhunu mu gosterir yoksa temzsizligin oldugunu mu gosterir yardim lutfen, eger servise vermem gerkirde ne yapmam lazim

Zephyrosen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
P smart
Konular
0
Arkadaşlar kutumda temazsizlik var herhalde kulakligi kutuya koyuyorum once kirmizi yaniyo ondan bi 10 sn sonra beyaza donuyor .Bu temazsizligi nasil cozebilirim eger sevis gerekirse ne yapmam gerekir ?

Arkadaslar kutumda temazsizlik var herhalde kulakligi kutuya koyuyorum kirmizi yandiktan bi 10 sn sonra beyaz isiga donuyor ondan bi 10 sn sonrada isigi komple sonuyor bu sarjin %100 olguhunu mu gosterir yoksa temzsizligin oldugunu mu gosterir yardim lutfen, eger servise vermem gerkirde ne yapmam lazim
Aynı sorun bende de var lütfen konu hakkındaki bilgi sahibi biri bu konuda lütfen bizi aydınlatabilir mi? ( bu arada bildiğim kadarıyla temassızlık veya farklı bir problem çünkü şarj tam olduğunda eskiden bende böyle yapmıyordu.)

Byz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Byzz
Cihazım
Bluetooth kulak
Konular
0
Ya aynı durumu ben de yaşadım sizinki düzeldi mi alalı 3 ay oldu ama çok da kullanmıyorum sü an dışışarj olmuyo ışık yanmiyo içine takınca kulaklıklar beyaz renk oluyo .Şikâyet Varrrrrr!!!

Tugaytalha

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tugay Talha
Cihazım
Asus zenfone 5
Konular
0
Yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum da şimdi bi anda %30 şarjda olmasına rağmen kulaklıklar(teker teker bağlayıp baktım ikisi de %30)kutu şarjları tamamen dolu gibi davranıyor. Niye olabilir?

Baya zaman geçmiş ama hala varsa kulaklıkları kullandığın kısmı temizlemeyi falan denedin mi ben de birkaç kere bh sorunla karşılaştım temizleyince düzelmişti penyenin bi kenarıyla falan

Üst Alt