Yardım Xiaomi Redmi 9 gece telefon kendiliğinden açılmış

ogulcanmexe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğulcan
Cihazım
Xiaomi Redmi 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL V12.0.4
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar herkese iyi forumlar ben Xiaomi Redmi 9 4/64 kullanıyorum telefonumu gece saat 3 gibi kapatıp şarja koydum ve uyudum. Saat sabah 6 gibi telefonum kendiliğinden açılmış ve alarm çalmaya başlamış. normalde açılmazdı bu sorunu nasıl çözebilirim

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Merhaba. Alarmınızı kapatırsanız bu sorun çözülecektir. Eğer alarmı kapatmak istemiyorsanız, saat uygulamasından alarm bölümüne gelin. Oradan ayarlara girin. Ek alarm ayarlarına girin. Kapalı alarmı kapatın.

Oyla:

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Arkadaşlar herkese iyi forumlar ben Xiaomi Redmi 9 4/64 kullanıyorum telefonumu gece saat 3 gibi kapatıp şarja koydum ve uyudum. Saat sabah 6 gibi telefonum kendiliğinden açılmış ve alarm çalmaya başlamış. normalde açılmazdı bu sorunu nasıl çözebilirim
Arkadaşın bahsettiği şekilde, Xiaomi telefonlarda standart olarak gelen özelliktir bu. Telefonu kapatın, alarm çalmadan önce telefon otomatik açılır kullanıma hazır hale gelir. Bu alarm çaldıktan sonra kullanıcının direkt olarak telefonda da işlem yapabilmesini sağlar. Sanırım kapatılabiliyor. Ama o zaman telefon kapalıyken alarm da çalmayacaktır bilginiz olsun.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt