- Adım
- batuhan
- Cihazım
- redmi 8A
- Konular
- 3
Bende de aynı ekran takılı kaldı. Temiz kurulum yapmıştım
Temiz kurulumdan kastınız nedir ? Root yüklü mü sizde?Bende de aynı ekran takılı kaldı. Temiz kurulum yapmıştım
Sizde mi aynı sorunu yaşıyorsunuz yoksa çözdünüz mü?Temiz kurulumdan kastınız nedir ? Root yüklü mü sizde?
geçmiş olsunSorunu çözdüm hocam. Anladığım kadarıyla romun içinde system launcher uygulaması yok. İnternetten apksını indirip kurduktan sonra telefonu yeniden başlatmak sorunu çözüyor
Apksını atabilir misiniz? Birde nasıl yüklediniz ben tarayıcıya erişim sağlayamıyorum?Sorunu çözdüm hocam. Anladığım kadarıyla romun içinde system launcher uygulaması yok. İnternetten apksını indirip kurduktan sonra telefonu yeniden başlatmak sorunu çözüyor
Apksını atabilir misiniz? Birde nasıl yüklediniz ben tarayıcıya erişim sağlayamıyorum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Romu yükleyeneler root yiyor mu deneyenebilir misiniz?
Hocam bir saniye yazıyor kalıyor orda nasıl indirip yükleyeceğim pcden atayım hadi ama apk yüklemek için dosya yöneticisi gerekLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu apkyı indirip kurun hocam.. Sonra yeniden başlatın
Siz nasıl ulaştınız acabaevet bir şekilde tarayıcı ya da dosya yöneticisine ulaşmanız gerekiyor hocam