- Adım
- Karim
- Cihazım
- Xiaomi Redmi
- Konular
- 54
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılanlar sorunsuz yapılıyorsa ve işlem hiç bir hata olmadan sonlanıyorsa, ekranın bozuk olma ihtimali çok yüksek. Çünkü işlem yapılırken telefonun ses tuşuna basılıyor. İş böyle ise telefonun çalıştığı anlaşılıyor. Ve birde sonda Sp flash tool romu flaşlıyorsa bana göre ekran sorunlu. En azından redmi logosu gelmelidir.Bu cihazdan geçti elime bypaass ve sp flash toolla rom yüklüyorum fakat ekran gelmiyor.ekran bozuk mu değil mi öncesi bilinmiyor ,cihazın başınada ne geldi bilinmiyor.bir arkadastan toplu cihaz aldım.
Şimdi anlatılanları sorunsuz yapıyorum fakat ekran gelmiyor..
Acaba ekranda arızalı olabilir mi ? Yada artık bahsedilen yöntemler işe yaramıyor mu ?
Birde cihaz brick haldeyken bootloder açılabilir mi cihazın bilginiz var mı ?teşekkürler.
Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yöntem hala çalışıyor.
Brick durumunda bootlader kilidini açmak olmuyor da, çünkü telefon ayarlarında USB hata ayıklama aktif duruma getirilmesi gerekiyor. Ancak yine de bu yöntemi deneyin
Rehber - Zaman beklemeden ve veri kaybetmeden Bootloader kilidinin açılması ve kapatılması
Şimdiye kadar Redmi Note 8 pro bootloader kilidini açmak için minimum 7 gün beklememiz gerekiyordu. Şimdi ise bu kadar beklemeye gerek yok. Bootloader kilidini hemen, hiç bir veri kaybetmeden kolayca hem açıyoruz hem de kapatıyoruz. Gerekenler -Windows Bilgisayar (Windows 8 64 bit aşağı...

Yöntem tüm MTK cihazları için geçerli.
Son düzenleme: