Haber Xiaomi Redmi 5, Redmi 5 Plus Görselleri Resmi Olarak Ortaya Çıktı

Xiaomi’nin Ürün Yönetimi ve Pazarlama Direktörü Donovan Sung, Twitter hesabında tanıtımı yaklaşmakta olan Redmi 5 ve Redmi 5 Plus’ın resmi görüntülerini paylaştı. Bu görüntüler 7 Aralık’ta tanıtılması beklenen Redmi 5 modeline ait görseller olarak gösterildi. Redmi 5 ve Redmi 5 Plus yeni çerçevesi ekran tasarımı ile şık ve bir o kadarda sportif bir görünüme sahip …

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Paylastiginiz için teşekkürler hocam. 18:9 ekranli Xiaomi ler bakalik hangi fiyat segmentinde ve nasil baslayacak. Mi7 yi de ne yazikki 18:9 ekran formati ile bekliyoruz.

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Bu çözünürlüğe bu işlemci olmamış, hem performans kaybı yaşatır hemde şarja olumsuz etkisi olur. Ya çözünürlük 720P Plus olacaktı yada FHD Plus ile geliyorsa işlemcisi Snapdragon 660 olmalıydı. Sanırım bu gidişle Mi Max 2 almak zorunda kalacağım.

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Redmi "Note" olarak gelmeyecek mi? Artık "Plus" olarak mı gelecek?
İşlemci 660 olsa daha iyidi ama, 625'de Adreno 506GPU var, çok kötü performans vereceğini sanmam. Yinede önceki modelle aynı işlemci kullanmaları iyi olmamış.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Redmi serisi farklı redmi note serisi farklı, yakın zaman da note serisi de tanıtılır.

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
sanırım firma kalite düşürmeye başladı

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bu çözünürlüğe bu işlemci olmamış, hem performans kaybı yaşatır hemde şarja olumsuz etkisi olur. Ya çözünürlük 720P Plus olacaktı yada FHD Plus ile geliyorsa işlemcisi Snapdragon 660 olmalıydı. Sanırım bu gidişle Mi Max 2 almak zorunda kalacağım.

Redmi Note 5 geliyor hocam; 18:9 ekran ve Plus modelinde SD 625 olacak Mi Max 2 gibi, benimde merak ettiğim bir model oldu kendisi :) 7 Aralığa birşey kalmadı zaten.

Üst Alt