Rom Xiaomi redmi 5 plus miui 10 ve oreo yükleme

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Link hata veriyor zaten...geri dönüş için demiştim ben..bende beta 10 yüklü..stabile geçmek istediğimde hata veriyor onu demek istemiştim
Kontrol edip güncelleyecegim hocam teşekkürler

Mustafa Kemal Atatürk

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Link güncellendi

Mustafa Kemal Atatürk

Hatun9206

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
10
Farklı konu başlıkları altında nasıl yaptığım hakkinda çok soru geldi kısaca burda xiaomi redmi 5 plus oreo official rom ve beta oreo miui arayüzünü telefonumuza root ve tmwr kurmadan nadil yükleriz ondan bahsedeceğim

1 miui 10 arayüzü ve android 8.1.0 sürümü için bunu (beta) ( kurulum sonrası telefonunuz sıfırlanır yedek almayı unutmayınız)

2. miui 9 ve android 8.1.0 oreo official rom için bunu ( herhangi bir sıfırlama olmayacaktır)

3.Oncelikle istediğinizi indirip telefonunuzun hafızasına atınız.

4. ayarlardan sistem güncelleme menüsüne gelin ve sağ üstte. ... 3 noktaya tıklayınız çıkan ekranda güncelleme paketi seçin e tıklayınız ve indirdiğiniz klasörü bularak işleme devam edin.
5. Orjinal 8.1.0 indirenler için sistemin güncellenmesini bekleyin ve baska bir işlem yapmaniza gerek yoktur.

6. Beta indirenler için ilk olarak telefonunuzun fabrika ayarlarına döneceği uyarısı gelir onaylayarak devam edin.

7. Telefonunuz kapanacak ve açılacak ekranda size micold şifrenizi ve wifi aginiza bağlanmanizi isteyecek.

(micold ekraninda klavye acilmiyorsa wifi şifre ekranina gelin ve micold şifrenizi yazıp kopyalayiniz ve micold ekranina yapıştırın)

4. Telefonunuz kurulama başlayacaktır.

Hepsi bu kadar. Bir like alirim.

[yapacağınız işlemin sorumluluğu size aittir. Lutfen bunun bilincinde olarak işleminizi yapınız. Aksi bir durum olma ihtimali herzaman vardir ve bu durumdan forum ve ben sorumlu tutulamaz ]

Mustafa Kemal Atatürk

Kardes ustteki link calismiyo

srvngrc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
grc
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
Farklı konu başlıkları altında nasıl yaptığım hakkinda çok soru geldi kısaca burda xiaomi redmi 5 plus oreo official rom ve beta oreo miui arayüzünü telefonumuza root ve tmwr kurmadan nadil yükleriz ondan bahsedeceğim

miui 10 arayüzü ve android 8.1.0 sürümü için bunu (beta) ( kurulum sonrası telefonunuz sıfırlanır yedek almayı unutmayınız)

2. miui 9 ve android 8.1.0 oreo official rom için bunu ( herhangi bir sıfırlama olmayacaktır)

3.Oncelikle istediğinizi indirip telefonunuzun hafızasına atınız.

4. ayarlardan sistem güncelleme menüsüne gelin ve sağ üstte. ... 3 noktaya tıklayınız çıkan ekranda güncelleme paketi seçin e tıklayınız ve indirdiğiniz klasörü bularak işleme devam edin.
5. Orjinal 8.1.0 indirenler için sistemin güncellenmesini bekleyin ve baska bir işlem yapmaniza gerek yoktur.

6. Beta indirenler için ilk olarak telefonunuzun fabrika ayarlarına döneceği uyarısı gelir onaylayarak devam edin.

7. Telefonunuz kapanacak ve açılacak ekranda size micold şifrenizi ve wifi aginiza bağlanmanizi isteyecek.

(micold ekraninda klavye acilmiyorsa wifi şifre ekranina gelin ve micold şifrenizi yazıp kopyalayiniz ve micold ekranina yapıştırın)

4. Telefonunuz kurulama başlayacaktır.

Hepsi bu kadar. Bir like alirim.

[yapacağınız işlemin sorumluluğu size aittir. Lutfen bunun bilincinde olarak işleminizi yapınız. Aksi bir durum olma ihtimali herzaman vardir ve bu durumdan forum ve ben sorumlu tutulamaz ]

Mustafa Kemal Atatürk

Bu orijinal tema mı? Değilse kullandığınız temayı öğrenebilir miyim?

Üst Alt