- Adım
- aghdhshah
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 13
Redmi 5 Plus kullamıyorum MIUI 10 8.8.1.6 güncellemesine geçtim kamerada portre modu olması gerekiyordu ama yok
Bende varRedmi 5 Plus kullamıyorum MIUI 10 8.8.1.6 güncellemesine geçtim kamerada portre modu olması gerekiyordu ama yok
Bendede varmış teşekkürler bide bir şey daha sorucam miui 10 a geçince pil ömrü %40 düştü miui 9 da 16 saat giden bataryam artık 12 saat gidiyor sendede böyle mi? son olarak telefonun 8.8.2.3 güncellemesini aldı mı?Bende varGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pil ömrü yüklediğiniz uygulamalara kullandığınız parlaklık değerine wifi/mobil veri kullanma oranına göre değişir ama bence miui10 da pilds bi sorun yok.Bendede varmış teşekkürler bide bir şey daha sorucam miui 10 a geçince pil ömrü %40 düştü miui 9 da 16 saat giden bataryam artık 12 saat gidiyor sendede böyle mi? son olarak telefonun 8.8.2.3 güncellemesini aldı mı?
Otomatik geliyor zaten her perşembe/cuma günleri kontrol edin ayarlardan8.8.2.3 güncellemesini internetten mi? indirdiniz yoksa otomatik mi? gelicek
Gelmemesinin nedenini buldum geri çekilmişBana gelmedi kontrol ediyorum hep
Evetbu sadece benim telefonuma özel değil dimi bütün redmi 5 pluslar otomatik güncellemeyi almamış