Yardım Xiaomi Redmi 5 Plus EDL mode yazılım yükleme.

Çağatay Yayla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
2
Merhabalar. Yaklaşık 2 hafta önce açtığım konuda telefonumu güncellerken "This miui version can't be installed on this device" hatası aldığımı yazmıştım. Telefonumu Ritzy teknik servise yolladığımda bana yetkisiz müdahalede (!) bulunulmuş denilip 200 tl istendi. Bende açıkçası cihazımı kendim tamir etmeye karar verdim. Ancak aklımda bazı sorular var. Mesela telefonumu EDL moda aldığım zaman , çin rom mu yoksa global rom mu yüklemem gerek? Aynı zamanda bazı konularda yetkili Mİ hesaplarından bahsedilmiş bu hesaba ihtiyacım var mıdır? Herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhabalar. Yaklaşık 2 hafta önce açtığım konuda telefonumu güncellerken "This miui version can't be installed on this device" hatası aldığımı yazmıştım. Telefonumu Ritzy teknik servise yolladığımda bana yetkisiz müdahalede (!) bulunulmuş denilip 200 tl istendi. Bende açıkçası cihazımı kendim tamir etmeye karar verdim. Ancak aklımda bazı sorular var. Mesela telefonumu EDL moda aldığım zaman , çin rom mu yoksa global rom mu yüklemem gerek? Aynı zamanda bazı konularda yetkili Mİ hesaplarından bahsedilmiş bu hesaba ihtiyacım var mıdır? Herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Linki bir inceleyin isterseniz...

Rehber - Redmi 5 Plus için Test Point Metodu ile Unbrick Yapma Anlatımı

Oyla:

Çağatay Yayla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Hocam onları inceledim de pek aradığım cevapları bulamadım. Mesela yetkili Mi hesabı gerekiyor mu?

Hesap Gerekli değil.EDL modda cihaza yazılım yüklemeden önce bilinmesi gereken tek şey cihazın menşei'nin hangi ülke olduğudur.Çin kaynaklı bir cihaz ise çin romu global cihaz ise global rom yüklenmelidir.

Cihazın orj IMEI numarası ile aşağıdan sorgulayabilirsiniz.

Oyla:

Çağatay Yayla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesap Gerekli değil.EDL modda cihaza yazılım yüklemeden önce bilinmesi gereken tek şey cihazın menşei'nin hangi ülke olduğudur.Çin kaynaklı bir cihaz ise çin romu global cihaz ise global rom yüklenmelidir.

Teşekkürler hocam umarım halledebilirim.

Oyla:

Yargısızcem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xioami Redmi 6
Konular
26

Hocam anlamadığım cihazımı ithalatçı garantili aldım(Hepsiburada). içinde global rom yüklü ,bootloader kapalı fakat menşei olarak Makao(Çin özerki) gözüküyor.Peki ben cihazıma edl modda yazılım atmak istesem global mi çin romu mu kurmalıyım?

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Hocam anlamadığım cihazımı ithalatçı garantili aldım(Hepsiburada). içinde global rom yüklü ,bootloader kapalı fakat menşei olarak Makao(Çin özerki) gözüküyor.Peki ben cihazıma edl modda yazılım atmak istesem global mi çin romu mu kurmalıyım?

Ne yüklü olduğu değil hangi menşei olduğu önemli her zaman çin cihazı ise çin romu yüklenmeli.Bu işlemden sonra BL kilidi otomatikman kapanır yeniden başvuru yapıp açmak gerekecektir.

Oyla:

Yargısızcem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xioami Redmi 6
Konular
26
Ne yüklü olduğu değil hangi menşei olduğu önemli her zaman çin cihazı ise çin romu yüklenmeli.Bu işlemden sonra BL kilidi otomatikman kapanır yeniden başvuru yapıp açmak gerekecektir.
Anladım teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt