Yardım Xiaomi Redmi 5 Plus current account is not bound to this device sorunu

Bruce Wayne

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Poyraz
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, Xiaomi Redmi 5 Plus cihazımda bootloader unlock yapmak istiyorum.Fakat unlock sırasında bu hatayı veriyor.Mi kilit açma durumda ise zaten bu cihazın kilidi açıldı yazıyor.OEM kilidini ve USB hata ayıklama seçeneğini de açtım olmadı.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

mustafaabalı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
red mi 5 plus
Konular
1
aynı sorunu bende yasadım turuncu magazadan red mi 5 plus aldım fake rom cıktı iade için gönderdim kutu separatörü bozulmus diye geri gönderdiler.ritzy e gönderin fake rom raporu alın paranızı iade edelim dediler gönderdim 1 kasımda ellerine geçti 12 gün olmus 3 4 kere aradım sekreter olarak oraya insanlıktan nasıbini almamıs bi yaratık koymuslar hep aynı seyleri soyleyip duruyor fake rom bi iade sebebi değilmiş onların rapor vermeleri için cihazın çalışmaması gerekiyormuş :) zaten servisi arayıp baglanman için 1 saat filan araman lazım internetten sorgulattıgım zaman ise onarımda yazıyor sikayet var.com da 150 kişi madur olmus bu ritzy de yorumları okudum Allah yardımcımız olsun resmen dolandırıldık.

Oyla:
Üst Alt