Soru Xiaomi Redmi 10 Pro Global Yurtdışı Alınır mı?

ugurgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
Merhaba, Xiaomi Redmi 10 Pro Yurtdışı cihaz almayı düşünüyorum, ancak sorun yaşar mıyım?

1. Çift sim kart kullanabilir miyim, Formatlandığında imei uçar mı? Direnç değişmesi lazım sanırım.
  2. Son olarak telefonda kredi kartımı rahat bir şekilde kullanabilir miyim? İmei atılan programlar v.b telefona virüs bulaştırıyor mu?
  3. Ankarada oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Merhaba, Xiaomi Redmi 10 Pro Yurtdışı cihaz almayı düşünüyorum, ancak sorun yaşar mıyım?

1. Çift sim kart kullanabilir miyim, Formatlandığında imei uçar mı? Direnç değişmesi lazım sanırım.
  2. Son olarak telefonda kredi kartımı rahat bir şekilde kullanabilir miyim? İmei atılan programlar v.b telefona virüs bulaştırıyor mu?
  3. Ankarada oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar ;

Öncelikle piyasadaki global adı altında satılan India modellerinden kesinlikle uzak durun ve orjinal global modelini alın,aksi takdirde birçok sorunla karşı karşıya kalırsınız.

1.cift sim sadece direnç değişimi olması üzerine oluyor , yazılımla sadece sim2 oluyor

2.dediginiz şeylerle alakası yok güvenilir kişilerin modem dosyasını vs gibi şeyleri kullanırsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.

3.bunun için birşey diyemiyorum 🤣

Oyla:

brk_41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
11
Merhabalar ;

Öncelikle piyasadaki global adı altında satılan India modellerinden kesinlikle uzak durun ve orjinal global modelini alın,aksi takdirde birçok sorunla karşı karşıya kalırsınız.

1.cift sim sadece direnç değişimi olması üzerine oluyor , yazılımla sadece sim2 oluyor

2.dediginiz şeylerle alakası yok güvenilir kişilerin modem dosyasını vs gibi şeyleri kullanırsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.

3.bunun için birşey diyemiyorum 🤣
😭🤣

Oyla:

ugurgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-Hint veya Global olduğunu nasıl anlayabilirim? 128gb-8gb modelininde global sürümü var mı?
-İlerleyen zamanda telefon tamir sektörüne gireceğim, temiz bir işçilikle dirençlerini kendim değiştiririm diye düşünüyorum.
-Fiyat araştırması yaptım; İstanbul ve İzmir de 4000TL, Ankara da 4500 civarı fiyat istiyorlar ki 4000 den fazla vermek hiç mantıklı gelmedi bana.
Teşekkür ederim angel~~

Oyla:

ugurgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
işlemcili olduğu için RedmiNotePro11yu düşünmüyorum, 8/128 Global redmi note 10 pro satın alıcağım büyük ihtimalle

Oyla:

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
-Hint veya Global olduğunu nasıl anlayabilirim? 128gb-8gb modelininde global sürümü var mı?
-İlerleyen zamanda telefon tamir sektörüne gireceğim, temiz bir işçilikle dirençlerini kendim değiştiririm diye düşünüyorum.
-Fiyat araştırması yaptım; İstanbul ve İzmir de 4000TL, Ankara da 4500 civarı fiyat istiyorlar ki 4000 den fazla vermek hiç mantıklı gelmedi bana.
Teşekkür ederim angel~~
1. Global cihazlarda 108 MP Kameranın olduğu kısım metalik parlak bir renktedir. Hindistan cihazlarında düz siyahtır. Ayrıca global cihazlarda arka sağ alt kısımda CE sembolü ve ek yazılar olur. Hindistan cihazlarda bu olmaz. Buna ek olarak Endonezya cihazlarda da cihaz arkasında CE sembolü olmaz ama kutuda vardır ve kamera kısmı yine metalik parlak renktedir, globaldir. Global cihazlarda da elbette 8/128 model var. Şu an kendim kullanıyorum angel~~

2. Eğer gerçekten bu işlerden anlıyorsanız, eliniz de yatkınsa, elbette kendiniz değiştirebilirsiniz. Hatta geçenlerde YouTube'da bizim cihazların direnç değişim işlemi nasıl yapılıyor bir arkadaş videosunu çekmiş yayınlamıştı. Ben de böylelikle ilk defa görmüş ve öğrenmiş oldum.

3. Eğer 4.000 ve altı ise büyük ihtimalle o hindistan cihazıdır ya da Global/Hindistan 6GB modelidir. Şu an 6 GB olan versiyonun piyasası nasıl bilmiyorum emin değilim ama Global 8/128 versiyonunun yurtdışı fiyatının şu an 4.500 ve üzeri olduğuna eminim. Garantilisinin bile en ucuzu şu an 8.000 TL kaldı ki işin içine renk faktörü girince 10.000 e bile çıkabiliyor bizim cihazların garantili fiyatı. Kur yüzünden bu saçma sapan fiyatları ödüyoruz işte. Yurtdışı cihazı bile artık yavaş yavaş ulaşılamaz hale geliyor. Eğer imkanınız varsa direk alın geçin çünkü fiyat düşme, indirim falan gibi şeyler söz konusu bile değil artık.

Son düzenleme:
Oyla:

ugurgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
8/128 Global 4,650-4,750-4800-5000 fiyat aldım. Bu hafta satın alacağım. Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt