Re: RE: xiaomi red rice wxdma
mirza' Alıntı:
Senin bana verdiğin cevap
O zaman sıkıntı yok. Darky yükler gibi CM yükler gibi, Paranoid yükler gibi yükleniyor. Aralarında fark yok.
Bu nasip bir cevap darky ne paranoid ney. Hani güncel romun link hani nazil yükleneceği nazil türkçeye çevrileceği ?
Çok özür dilerim. Siz öyle S2 ile yüklemediğim Rom kalmamıştı falan yazınca, bu işlerin kurdu olduğunuzu, zaten biliyorsunuz da sadece MIUI nasıl yüklenir onu bilmiyorsunuz diye anlamıştım. Zamanın Galaxy S ve S2'lerinin efsane romlarını duymadığınızı bilemezdim. Ama şimdi bunları hiç duymayıp, nasıl yüklemediğiniz rom kalmadı, merak etmiyor da değilim.
Neyse size sadece TWRP recovery'den nasıl yükleyebileceğinizin videosunu verebilirim. Diğer konular için zaten forumda bir sürü link vardır ama şu an onları derlemeye vaktim yok. Video Nexus 7 II bölümünde. İşlemler aynı, sadece dosyalar farklı olduğundan nasıl yüklenir sorusunun cevabını çok rahat bir şekilde alırsınız.
Hatta şimdi o bölümü de belki bulamazsınız, durun linkini vereyim garanti olsun. Yine sizi kızdırmayayım. : http://www.forum.miuiturkiye.net/showthread.php?tid=479
Kolay gelsin. Tekrar özür dilerim.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk