Yardım Xiaomi Proximity Sensör Sorunsali

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Sensör sorununu sanirim burayı düzeltirken cozebilirim...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Hocam bende bir çok rom ile denedim ama çok sıkıldım rom denemekten.. :)

Oyla:

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Malesef RN8 lerde sorunlu cihaz baya var. Benim de önceleri yakınlık sensörü düzgün çalışmıyordu. Arama yapınca hemen ekran kapıyor ve açılmıyordu. O sorunu hindistan romuna geçerek çözdüm. Ayrıca Ghost Touch sorunu var. Servise yollamamaktan başka çözüm yok. Cihaz 1 yılını doldurunca servise vereyim ekranı değişsinler :) Tabi değişirlerse.

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
[/QUOTE]
Sizin kulak da marifetliymiş :)
Genelde arkadaşların dediği gibi persist klasörü zarar görürse bu sorun oluyor.

Hocam bu denli yetenekli kulağım olduğunu bende yeni fark ettim :) teli ilk aldığımda yedek almıştım orada persist olarak anlandırılmış dosyaların orjinali var ama onu nasıl aktarırım onu bilmiyorum.Onu aktara bilsem sorun olmayacak.. Sensör değiştirsem kullansam telefonda karşındakini arıyorsun çağrı sesi gelmiyor bir anda karşındaki cevap veriyor ki redmi not 8 haricinde çevremdeki çoğu xiomi kullanan bu sorunu yaşıyor.. 2 aylık deneyimle cihaz çok güzel ama çokca sorun mevcut benim şahsi yorumum budur..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malesef RN8 lerde sorunlu cihaz baya var. Benim de önceleri yakınlık sensörü düzgün çalışmıyordu. Arama yapınca hemen ekran kapıyor ve açılmıyordu. O sorunu hindistan romuna geçerek çözdüm. Ayrıca Ghost Touch sorunu var. Servise yollamamaktan başka çözüm yok. Cihaz 1 yılını doldurunca servise vereyim ekranı değişsinler :) Tabi değişirlerse.

Hocam ben imei çakılı yurt dışı aldım telefonu.. Miui yazılı kutu ve kağıt parçalarına fazladan para vermek istemedim. RN8 ekran değişimi 200 tl civarında tabi zam geldi şuan durum nedir bilemem ben kuzenden almıştım teli o söylemişti. Garantiye verip fazla fazla para vereceğine güvenilir bir telefoncu ile sorunu beklemeden çözebilirsin ;) Ayrıca Telefonu çok severek isteyerek aldım nefret ettirdi cidden.

Oyla:

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Hocam bu denli yetenekli kulağım olduğunu bende yeni fark ettim :) teli ilk aldığımda yedek almıştım orada persist olarak anlandırılmış dosyaların orjinali var ama onu nasıl aktarırım onu bilmiyorum.Onu aktara bilsem sorun olmayacak.. Sensör değiştirsem kullansam telefonda karşındakini arıyorsun çağrı sesi gelmiyor bir anda karşındaki cevap veriyor ki redmi not 8 haricinde çevremdeki çoğu xiomi kullanan bu sorunu yaşıyor.. 2 aylık deneyimle cihaz çok güzel ama çokca sorun mevcut benim şahsi yorumum budur..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben imei çakılı yurt dışı aldım telefonu.. Miui yazılı kutu ve kağıt parçalarına fazladan para vermek istemedim. RN8 ekran değişimi 200 tl civarında tabi zam geldi şuan durum nedir bilemem ben kuzenden almıştım teli o söylemişti. Garantiye verip fazla fazla para vereceğine güvenilir bir telefoncu ile sorunu beklemeden çözebilirsin ;) Ayrıca Telefonu çok severek isteyerek aldım nefret ettirdi cidden.
[/QUOTE]
Malesef xiaomi sürpriz yumurta. Ne olacağı belli olmuyor. :)

Oyla:

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Hocam bu yorumu bir yerde daha okumuştum. Redmi Not 8 hem ucuz hem kaliteli diye aldık ama bu denli sorunları ilk kez yaşıyorum.. Teli yarın en geç diğer gün elimden çıkarmaya ve farklı bir model tercih etmeye karar verdim.Yorumlarınız ve yardımcı önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Aynı cihazı kullandığım için karşılaşmadım bu sorun ile.

Oyla:
Üst Alt