Yardım Xiaomi powerbank tavsiyesi

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Normalde 1-2 ay sonra almayı planlıyordum. Kafam esti şimdiden tavsiyelerde bakayım dedim hop aldık 10000 yerine 20000 kupon da çok iyi geldi çok çok teşekkürler yardiminiz için

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Önemli değil hocam :)
Hayat böyledir bazen plan yaparsın olmaz bazen hiç ortada yokken bi bakmışsın olmuş :)
Bence gayet ucuza almış oldunuz. 30 tl fazla verip 10 bin yerine iki katı olan 20 bin mahlık olanı aldınız. Bayağı kârlı bir alışveriş oldu bence

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
Önemli değil hocam :)
Hayat böyledir bazen plan yaparsın olmaz bazen hiç ortada yokken bi bakmışsın olmuş :)
Bence gayet ucuza almış oldunuz. 30 tl fazla verip 10 bin yerine iki katı olan 20 bin mahlık olanı aldınız. Bayağı kârlı bir alışveriş oldu bence
Kesinlikle sizin sayenizde ve zamanlama harika oldu ayrıca mi 5 (3000 mah) kaç defa doldurur tahmini veya vereceği max performans nedir bilginiz var mi

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Kesinlikle sizin sayenizde ve zamanlama harika oldu ayrıca mi 5 (3000 mah) kaç defa doldurur tahmini veya vereceği max performans nedir bilginiz var mi

Powerbank %100 doluysa en az 4/5 defa tam doldurması gerek.
Hızlı şarj özelliği olduğu için de bayağı hızlı şarj edecektir telefonu.(mi 5 hızlı şarj özelliği varsa. Bu konuda bilgim yok)
Bazı kullanıcıların yorumlarına denk gelmiştim kimisi normal prizden daha hızlı şarj ediyor demiştiler. Yani ürün çok beğenilen ürünlerden biri :)

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
Powerbank %100 doluysa en az 4/5 defa tam doldurması gerek.
Hızlı şarj özelliği olduğu için de bayağı hızlı şarj edecektir telefonu.(mi 5 hızlı şarj özelliği varsa. Bu konuda bilgim yok)
Bazı kullanıcıların yorumlarına denk gelmiştim kimisi normal prizden daha hızlı şarj ediyor demiştiler. Yani ürün çok beğenilen ürünlerden biri :)
Xiaomi mi5 hızlı şarj 3.0 destekliyor. O yüzden 3.0 olmasıni tercih ettim o zaman sorunsuz gelirse ben hanım rahat kullanırız

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Xiaomi mi5 hızlı şarj 3.0 destekliyor. O yüzden 3.0 olmasıni tercih ettim o zaman sorunsuz gelirse ben hanım rahat kullanırız

Aynen çok rahat kullanırsınız o zaman.
Tekrardan hayırlı olsun diyelim ve konuyu burada noktalayalım.
Sağlıcakla kalın hocam :)
Kendimi bi an rahmetli Mehmet Ali Birand gibi hissettim.. Onu da buradan yad etmiş olduk böylece :)

Üst Alt