Yardım Xiaomi Poco X3 NFC IMEI Atma

furkansalma27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Salma
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
7
Arkadaşlar,
Elimde yurt dışı kayıtsız çift hatlı Xiaomi Poco X3 NFC var. Eski bir tuşlu telefonun IMEI si atılacak. Bootloader açacağım. Box da yok güncellemeler yapıldı. Şuan 4 hafta kaldı kapanmasına. Nasıl atabilirim?

AyaZx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RedmiciXx
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
3
Telefoncuya gidip imei attırcaksın ama guncelleme alamayabilirsin telefonun hangi model imeisimden alcaksa bunu guvenilir bi yere yaptır imei atarsam sistemin cokebilir sana fotosunu atayım bekle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotografı atamıyorum Ama System Destroyed diyebilir imei attıktan sonrada sistem cokebilir veya guncelledikten sonrada cokebilir cunku miui cihazlarda yeni guncellemede imei sıkıntısı var miui 13 de gelcek imei tespit edecek Buda Rsa Koruması Yani İmei Atamassın miui 13 Geldiginde Poco X3 Nfc de suan imei koruması yok ama miui 13 geldiginde poxo x3 prolara İmei Koruması Geliyor Yakın Zamanda poxo x3 nfc yede gelcek o yuzden bir an once imei attır

Son düzenleme:

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Elektronikte kart üzerinde takılmış olan bir parça varsa onu yazılım güncellemesiyle yönlendirebilirsin RSA koruması donanımsal ise bu donanımdan yoksun olan eski model cihazlara yazılım güncellemesiyle hangi yazılımı verecek ki bu donanım devre dışı kalsın. Öyle bir donanım öyle bir parça yok ki anakartta.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Arkadaşlar,
Elimde yurt dışı kayıtsız çift hatlı Xiaomi Poco X3 NFC var. Eski bir tuşlu telefonun IMEI si atılacak. Bootloader açacağım. Box da yok güncellemeler yapıldı. Şuan 4 hafta kaldı kapanmasına. Nasıl atabilirim?
Box ne alaka hocam???
Boot kilidi başvurusunda bulunun 2. Haftada açma izni veriyor sonrasında Google amca da aratma yapın IMEI repair ile gerekenler orada çıkıyor bu kadar basit

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Arkadaşlar,
Bootloader kilidini açmanız gerekiyor. Box ile ilgili bir işlem yok X3 NFC için.

Telefoncuya gidip imei attırcaksın ama guncelleme alamayabilirsin telefonun hangi model imeisimden alcaksa bunu guvenilir bi yere yaptır imei atarsam sistemin cokebilir sana fotosunu atayım bekle

Fotografı atamıyorum Ama System Destroyed diyebilir imei attıktan sonrada sistem cokebilir veya guncelledikten sonrada cokebilir cunku miui cihazlarda yeni guncellemede imei sıkıntısı var miui 13 de gelcek imei tespit edecek Buda Rsa Koruması Yani İmei Atamassın miui 13 Geldiginde Poco X3 Nfc de suan imei koruması yok ama miui 13 geldiginde poxo x3 prolara İmei Koruması Geliyor Yakın Zamanda poxo x3 nfc yede gelcek o yuzden bir an once imei attır
RSA sonradan gelemez. Yanlış bilgi vermeyelim.

furkansalma27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Salma
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu bilgi için teşekkür ederim yalnız IMEI ben kendim atmak istiyorum. İnternetteki IMEI repair işlemiyle bu işlem aynımıdır?

Box ne alaka hocam???
Boot kilidi başvurusunda bulunun 2. Haftada açma izni veriyor sonrasında Google amca da aratma yapın IMEI repair ile gerekenler orada çıkıyor bu kadar basit
Ben sadece eski tuşlu telefonun imeisini bu cihaza kendim atmak istiyorum çift hat olarak bununla alakalı bir link verebilir misiniz?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
furkansalma27, Madde 4.2

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Bu bilgi için teşekkür ederim yalnız IMEI ben kendim atmak istiyorum. İnternetteki IMEI repair işlemiyle bu işlem aynımıdır?

Ben sadece eski tuşlu telefonun imeisini bu cihaza kendim atmak istiyorum çift hat olarak bununla alakalı bir link verebilir misiniz?
İmei repair yapilarak cift sim kullanamazsiniz oyle bir yontem yok repairle sadece tek sim yani sim 2 aktif oluyor. Cift sim istiyorsaniz kayitli tel. almalisiniz.

Saltanat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
mi 9 se
Konular
0
Sim 1 donanım ve yazılım ile rsa korumalı imei atamazsınız box ile dahil ki gerek yok. içini açıp müdahale yapılması lazım o da şebekenin geleceği kesin değildir. Sim 2 yazılım ile korumalı bunun için internette gördüğünüz işlemleri yaparak bypass ediyorsunuz ve yeniden yazıyorsunuz dosyayı ve tekrar aktarıyorsunuz bu kadar sadece. Sim1 e gelecek olursak sim1 anahtarı değiştiği için ve donanım anahtarı ile uyumsuz olduğundan kullanılmaz hale geliyor efs yedeği ile düzeliyor sim 1 için deneme yapmayın bile cihaz açılır açılmaz kapanır durur donanımdan dolayı . Bide bir güncelleme ile donanımı yönlendirme yöntemi ile kilitleyemez. donanıma bağlı olan sim1 donanım ve yazılım birlikte çalışarak koruyor. Nasıl ki sim1 e müdahale sadece içini açarak oluyor tekrar kilitlemek içinde sim2 ye donanımsal müdahale lazımki korunsun.

hasanpocox3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
5
Bl kilidini açın, sonrasında bilgisayara uygun driver kurduğunuzda zaten youtubeda ve internette aşamalarını anlatan çok kişi bulursunuz, ayrıca atılan imei kullanılmayan telefonun imeisi olacak, ister tuşlu telefon isterseniz dokunmatik telefon imei yüklesenizde 3g-4g hep aktif çalışır ikinci simde eğer qpst dosyasını düzgün hazırlarsanız. Kendim bile geçen sene aldığımda internette bilgisayara bağlanıp ücretli imei atan kişiden yaptırmıştım 1 hafta sonra imei kayıt dışı olmuştu onun yüklediği bende youtubeda araştırdım en az 2 gün denedim 3. Gün kendim imei yazıp kendim değiştirdim 2 kez hiç bir sorunda yok, normal şekilde kullanıyorum ama 2. Hat aktif olur, 1 hat çalışmaz

Üst Alt