Yardım Xiaomi Peş Para Etmez ( Hak vereceksiniz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aliylmz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
8
Cihazım
mi6
Yaş
36
Konum
istanbul
Katılım
23 Mayıs 2018
Konular
3
Mesajlar
7
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Mi 6 Telefonum var.
1) Ahize sesi Kisildikca kisildi Karsidaki insanin sesini duyamaz oldum.Ne su ne toz hicbirsey yok telefonda.

2 ) arka kamera iki tane biliyorsunuz. fotografta normal lens cekerken. video kismina geldigimde zoomlu kamera devreye giriyor . video cekemiyorum . Kisa videoda bu yok. sadece video kisminda var.

Ve ben bu telefona para verdim.Cok buyuk hata ettim.Emin olun şu snapdragon 835 haricinde bu telefon çöp.

Benim bu sorunlarimi kim cozecek servise gondersem baska bir tarafini bozup geri gonderecekler. Guncelleme geliyor duzeltmiyorlar.video cekemiyorum karsidaki adamin sesini duyamiyorum.bu telefonda en temel seyleri yapamiyorum.
 

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konum
Ankara
Katılım
1 Mayıs 2014
Konular
427
Mesajlar
15.723
Çözümler
68
Tepkime puanı
24.266
Puanları
438
Sorularınızı veya sıkıntılarınızı üslubunuza dikkat ederek yeni bir konuda dile getirebilirsiniz ve bizler de elimizden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırız fakat bu tarz bir konu ile tek kazancınız bir uyarı veya forum hesabınızın askıya alınması olacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt