Xiaomi PC'ye bağlanmama ve Whatsapp bildirim sorunu !

• Konbuyu başlatan SugaR
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 1K

SugaR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Lg g3
Konular
2
Herkese merhaba arkadaşlar konu başlığından da anlaşılacağı üzere Whatsapp da bildirimler gelmiyordu.Sonra araştırdım ve pil'den kısıtlama yok yaptım.Şimdi ise çok saçma bir şekilde 1 mesaj gelince gözüküyor 2 mesaj gelince bildirim çubuğundan kayboluyor.Aynı şekil tek sayılarda hep gözüküyor çift sayılarda ise kayboluyor.Sonra belki sıfırlarsam düzelir dedim.PC'ye bağlamaya çalıştım yedeklemek için ancak USB aygıtı tanınmadı diyor.USB için geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama modu filan yaptım ama nafile hala telefonu pc ye bağlayamıyorum.Whatsapp neyse de PC ye bağlanamak çok büyük sıkıntı neler yapmam gerekiyor acaba ?Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

NOT:Android sürümü 8.0.0 Miui9 Global Beta Rom 8.1.11
Telefon modeli Xiaomi Mi6

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Herkese merhaba arkadaşlar konu başlığından da anlaşılacağı üzere Whatsapp da bildirimler gelmiyordu.Sonra araştırdım ve pil'den kısıtlama yok yaptım.Şimdi ise çok saçma bir şekilde 1 mesaj gelince gözüküyor 2 mesaj gelince bildirim çubuğundan kayboluyor.Aynı şekil tek sayılarda hep gözüküyor çift sayılarda ise kayboluyor.Sonra belki sıfırlarsam düzelir dedim.PC'ye bağlamaya çalıştım yedeklemek için ancak USB aygıtı tanınmadı diyor.USB için geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama modu filan yaptım ama nafile hala telefonu pc ye bağlayamıyorum.Whatsapp neyse de PC ye bağlanamak çok büyük sıkıntı neler yapmam gerekiyor acaba ?Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

NOT:Android sürümü 8.0.0 Miui9 Global Beta Rom 8.1.11
Telefon modeli Xiaomi Mi6
Edit: Yanlis seyden bahsetmisim şurdan driveri indirebilirsiniz belki yardimci olur

Son düzenleme:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Ahahah aynı sorunu çin tabanlı romlarda yaşadım epicroma geçince düzeldi. Fastboot ile global beta rom deneyin driverlarınızı yükledikten sonra tabii ki

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Bildirim sıkıntınızı , ayarlara girerek "Yüklü Uygulamalar" kısmından Whatsapp'ı bulup otomatik başlatma seçeneğini aktif edip , diğer izinler kısmından arkaplanda başlat seçeneğine izin vererek çözebilirsiniz. İsterseniz ek olarak Whatsapp için pil tasarrufunu kapatabilirsiniz . Bilgisayarın cihazınızı görmeme problemide büyük ihtimalle cihazınız için gerekli sürücülerin kurulu olmamasından kaynaklanıyor . MIUI resmi forumundan gerekli sürücülere ulaşabilirsiniz.

SugaR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Lg g3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkür ederim öncelikle. Whatsapp da yapilmasi gerekenleri yapmıştım ama olmamıştı ancak yeni guncellemeyle çözüldü o sorunum. PC ise daha deneyemedim guncellemeden sonra ama pc ye takar takmaz baglanti kendi kendine kesiliyor nedense ve sonra yine ayni hatayi aliyorum guncelledikten sonra öyle oldu.

Üst Alt