- Adım
- *
- Cihazım
- *
- Konular
- 37
Hocam proje gayet güzel proje,ama bunu xda da falan paylaşırsanız daha büyük bir karşılık alırsınız.Bu forumda çoğu kişi inadına denemekten kaçınıyor,o kadar araç yapıyorsun adam sonra konu açıyor başkasına yazıyor "hocam işte ben twrp atıcam nasıl yapabilirim?" burada 31 Ağustos ta paylaştığım 1.0 Versiyonum 111 indirilirken,3.0 Versiyonu 28 Eylül de paylaştığım 129 indirildi.30 Eylül de bir güncelleme daha sürdüm o da şuanda 115 indirildi.Yani hocam bir emek verip,gözleriniz uykuluyken "tamam ya şu class'ı da tamamlayayım kapatayım artık""tamam ya şunları da ekleyeyim kapatayım artık" diyorsunuz.O kadar debugging yapıyorsunuz,tüm bugları yok etmeye çalışıyorsunuz ve bir bakıyorsunuz ki kimsenin umru değil.Umarım xda da falan paylaşmışsınızdır hocam oralarda bu toollar çok ilgi görür gerçektenArkadaşlar öncelikle merhaba, iyi forumlar. Bir kaç gündür başlıkta da gördüğünüz üzere PC için bir araç geliştiriyorum. Uygulamam şuan beta sürümünde. Elimden geldiğince geliştirmeye çalışacağım. Öneri ve görüşlerinize açığım şimdiden teşekkür ederim.
Not: Uygulamadan kâr elde etmiyorum reklam vb. yok.
Not2: Böyle konu açmak yasak ise özür dilerim, modlar konuyu silebilir.
Uygulmanın proje sayfası içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada uygulamayı indirdim.Gerçekten çok işlevsel.Helal olsun hocam.Arkadaşlar öncelikle merhaba, iyi forumlar. Bir kaç gündür başlıkta da gördüğünüz üzere PC için bir araç geliştiriyorum. Uygulamam şuan beta sürümünde. Elimden geldiğince geliştirmeye çalışacağım. Öneri ve görüşlerinize açığım şimdiden teşekkür ederim.
Not: Uygulamadan kâr elde etmiyorum reklam vb. yok.
Not2: Böyle konu açmak yasak ise özür dilerim, modlar konuyu silebilir.
Uygulmanın proje sayfası içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.