- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8 Se
- Konular
- 66
Hocam GCAM İndirmeye Başlat Dediğim De Böyle Bir Hata Alıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Programı yönetici olarak çalıştırdiniz mi?Hocam GCAM İndirmeye Başlat Dediğim De Böyle Bir Hata Alıyorum.
Programı yönetici olarak çalıştırdiniz mi?
Hocam gün içinde kontrol edip dönüş yapacağımEvet Hocam Yönetici Olarak Çalıştırdım
Ana Ekran/Gelişmiş Modu Başlat/Orangefox yolunu takip edin indirdiğiniz dosyayı telefona atın ve twrp üzerinden flashlayın.Hocam Orangefox'u nasıl kurabiliriz ? Göremedim de.
Hocam şimdi denedim sorunsuz iniyor Windows sürümünüz nedir eksik birşeyler olabilir (Uygulama NetFramework 4.7 üstü kurulu olmasını gerektiriyor)Hocam GCAM İndirmeye Başlat Dediğim De Böyle Bir Hata Alıyorum.
Ana Ekran/Gelişmiş Modu Başlat/Orangefox yolunu takip edin indirdiğiniz dosyayı telefona atın ve twrp üzerinden flashlayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şimdi denedim sorunsuz iniyor Windows sürümünüz nedir eksik birşeyler olabilir (Uygulama NetFramework 4.7 üstü kurulu olmasını gerektiriyor)
Hocam normalde çalışması lazım. Araştıracağım çözüm bulursam yazarım. Dilerseniz kaynak aldığım siteden indirebilirsiniz.NetFramework 4.8 Kurulu Hocam Windows Sürümü De : Windows 10 Home Single Language 1909
Var HocamMi 9SE desteği var mı?