Yardım Xiaomi parlaklığı kısıtlıyor olabilir mi?

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
36
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14
Telefon Modeli
F5
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Tarayıcı olarak Samsung internet browser kullanıyorum. Kullananlar bilirler ki kendi video oynatıcısı var. Telefonun parlaklığını %100 yapmıştım bir şeyler izlemek için. Sonra Samsung internet browser oynatıcısından baktım ki sol taraftan parlaklık ayarlamak istediğimde %50 yazıyor. Video oynatıcıdan çıktım telefonun parlaklığını yarıya düşürdüm. Tekrar girdim %20 yazıyor. Böyle bir şey mümkün mü? Uygulamada mı sıkıntı var yoksa telefonda mı ?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Tarayıcı olarak Samsung internet browser kullanıyorum. Kullananlar bilirler ki kendi video oynatıcısı var. Telefonun parlaklığını %100 yapmıştım bir şeyler izlemek için. Sonra Samsung internet browser oynatıcısından baktım ki sol taraftan parlaklık ayarlamak istediğimde %50 yazıyor. Video oynatıcıdan çıktım telefonun parlaklığını yarıya düşürdüm. Tekrar girdim %20 yazıyor. Böyle bir şey mümkün mü? Uygulamada mı sıkıntı var yoksa telefonda mı ?
Sanırım Miui14 sıkıntısı bu mu desem bilemedim, aynısını ben Max3 de yaşadım geçenlerde.. Şu an Mi11T Pro da sorun yok

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Bence sorun sözde MIUI 14 A13 RN10S SORUN yok

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Oyla:

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım Miui14 sıkıntısı bu mu desem bilemedim, aynısını ben Max3 de yaşadım geçenlerde.. Şu an Mi11T Pro da sorun yok

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Çözüm nasıl olacak peki hocam güncelleme mi bekleyeceğiz? Güncelleme gelse de bu cihaz max parlaklığını vermez gibi geliyor bana

Oyla:
Üst Alt