Xiaomi Note Pro'nun Satış Tarihi Açıklandı

[img=728x300]http://cdn.webtekno.com/article/6750/preview/xiaomi-note-pro-nun-satis-tarihi-aciklandi-705x290.jpeg[/img] 

Önümüzdeki Haziran ayında Mi Note'u satışa sunacak olan Xioami'nin CEO'su Lei Jun, Mi Note Pro'yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haziran ayında satışa çıkması beklenen Mi Note’un bir farklı versiyonu olan Xiaomi Mi Note Pro hakkında açıklama yapan Xiaomu’nun CEO’su Lei Jun, hakkında birçok yeni bilgi verdi.

Telefonu en güçlü telefon olarak lanse eden CEO'nun açıklaması Çince olduğu için, İngilizce çevirisi dün gece Xiaomi’nin resmi forumunda yayınlandı. CEO'nun yapmış olduğu açıklama şöyle:

Merhaba Mi hayranları,

Bekleyiş artık son buluyor! Xiaomi’nun CEO’su ve kurucusu Lei Jun en sonunda en güçlü Android cihaz olan Mi Note Pro’nun yayınlanma tarihini duyurdu. Mi Note Pro 6 Mayıs’ta satışa çıkacak.

Lei Jun, Weibo hesabını kullanarak birkaç dakika önce heyecan verici haberler verdi.

Cihaz ilk olarak sadece Çin’de satılacak, daha sonra global satışa çıkacak.

Ayrıca Mi Note Pro, Champange Gold adı verilen yepyeni bir renkle gelecek.

[img=705x397]http://cdn.webtekno.com/custom/images/1(85).jpg[/img] 

Telefonun özelliklerinden bahsetmek gerekirse eğer, toplam 4 çekirdekli olacak telefon Snapdragon 810 64 bit,  Cortex-A53 ve Cortex-A57 kullanıcak. Bu işlemciler aynı zamanda Adreno 439 GPU ile desteklenecek. 4 GB RAM’e sahip olacak olanan telefonun ekran çözünürlüğü ise 1440 x 2560. Geriye kalan tüm özellikleri ise Xiaomi Mi Note ile aynı aynı olacak olan telefonun fiyatı ise 530 dolar.

kaynak:

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Global ile Çin versiyonu arasında fiyat farkı oluyor mu ki?

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Hedefimde olan cihaz.. :)

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
6 Mayıs'ta ön sipariş başlayacakmış. Gerçek satış daha sonra olur. Sen Ocak'ta tanıt, Mayıs hatta belki Haziran gibi ancak satışa sun.

Çok sonradan tanıtanlar daha önce piyasaya çıkacak.

Fiyat zaten uçmuş.

2015'in ilk çeyrek sonuçları gelsin, bakalım ne yaptılar. 2014'ü çok iyi geçirdiler, ama bana göre bu gidişle bu seneki hedeflerine yaklaşamazlar bile.

Haberde de bir sürü hata var. Normal Mi Note Haziran'da çıkacakmış gibi anlaşılıyor. Snapdragon 810'a 4 çekirdekli denmiş.

Bir de en güçlü Android cihaz Samsung S6. Ocak'ta tanıtıldığında Note Pro öyle görünüyordu belki, ama köprünün altından çok sular aktı. Daha telefon piyasaya çıkmadan...

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
ertanx' Alıntı:
Global ile Çin versiyonu arasında fiyat farkı oluyor mu ki?

Global dediğinde kastettiği Çin, Hindistan, Endonezya, Malezya, Tayvan, Filipinler, Hong Kong ve Singapur'dan ibaret. Fiyatlar aşağı yukarı aynı oluyor.

O ülkelerde yaşamayanlar yine al-satçı kanalları ile daha yüksek fiyatlardan edinir.

Mi4'ü Hindistan'a 6-7 ay sonra götürebildiler. En son baktığımda diğer ülkelerde hala yoktu. Son durumu bilmiyorum.

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
pek bi espirisi yok abim ya. çok güzel cihaz ama. gerek varmı artık o seviyelere ?

Üst Alt