Yardım Xiaomi note 5 pro gayriresmi rom hatası???

maestro1138

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
iphone 6
Konular
3
Merhabalar telefonu geçen hafta aldım. Sadece güncelleme vardı onu attım ilk geldiğinde o kadar başka bir şey yapmadım. ve şu telefonun tepesinde şu yazı yazıyor.

looks like the rom installed on your device is unofficial. contact your distributor to get help.

Bunun çözümü nedir?

fotoyuda paylaştım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
karşılaştığım hataları yazdım hocam birisi çıkarda belki çözüm için yardımcı olur diye , satın aldığım kişi çok sayıda sattım bu modelden bi tek sizde böyle bir problemle karşılaştık dedi
Eminim bu konuda uzman bir arkadaş size yardımcı oluyordur hocam
Öyle yada böyle
Probleminiz kesinlikle çözülecek :)

Oyla:

soylu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soylu
Cihazım
Note 5 AI
Meslek
inşaat mühendisi
Konular
1
inşaAllah çözülür hocam dediğiniz gibi :) telefon çok şık görünüyor almadan önce 6 inç çok büyük gelir herhalde dedim ama gayet güzel birde yazılımsal sorunlar olmasa :D

Oyla:

Sinann7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
General Mobi
Konular
2
inşaAllah çözülür hocam dediğiniz gibi :) telefon çok şık görünüyor almadan önce 6 inç çok büyük gelir herhalde dedim ama gayet güzel birde yazılımsal sorunlar olmasa :D
Yazılımsal sorunlar nasıl ciddi mi? Bende Redmi Note 5 almayı düşünüyorum deneyimlerinden bahseder misin dostum iyi ve kötü yanları?

Oyla:

soylu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soylu
Cihazım
Note 5 AI
Meslek
inşaat mühendisi
Konular
1
daha dün aldım hocam pek deneyimim olamadi malesef , yazılımsal sorun diye tahmin ediyorum uygulamalara girince Durduruldu diye hata veriyor Mi ye rapor bildirilsinmi diye soruyor özellikle internet tarayıcısında sorun sayfaları 3-4 denemede açıyor hay aksi sayfa yüklenemedi uyarısı çıkıyor , diğer bir sorunda telefonu yeniden başlatınca siyah bi ekran çıkıyor ''androidi başlatmak için şifreyi girin'' diye ama neyin şifresi bilmiyorum

Oyla:

Sinann7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
General Mobi
Konular
2
daha dün aldım hocam pek deneyimim olamadi malesef , yazılımsal sorun diye tahmin ediyorum uygulamalara girince Durduruldu diye hata veriyor Mi ye rapor bildirilsinmi diye soruyor özellikle internet tarayıcısında sorun sayfaları 3-4 denemede açıyor hay aksi sayfa yüklenemedi uyarısı çıkıyor , diğer bir sorunda telefonu yeniden başlatınca siyah bi ekran çıkıyor ''androidi başlatmak için şifreyi girin'' diye ama neyin şifresi bilmiyorum
Çoğunlukla böyle sorunlar olmaz ama size böylesi denk gelmiş güncelleme varsa bi güncelleyin yoksa resetleyin belki düzelir.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Betadan stabile dönünce durduruldu hatası çıkar sürekli. Cihazı sıfırlayın düzelir
hocam bugün telefonu satın aldığım kişi uzaktan bağlantı ile pcye bağlanarak MNote5ProGlobal_V9.5.19.0.OEIMIFA böyle birşey yükledi ama hala Durduruldu hatası çıkıyor

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37

Telefonunuza Hard Reset atmayı denediniz mi hiç ?
Birde acaba vereceğim link üzerinde ki Rom'u kurabilirmisiniz.
Ayarlar/Telefon Hakkında/Sistem Güncelleme menüsüne girerek çıkan sayfada ekranın en sağında üst kısımda bulunan 3 noktaya basın ve çıkan sayfada Güncelleme paketini seçin yazısına basın ve indirdiğiniz dosyayı gösterin.
Kurulum sırasında mobil veri veya Wifi bağlı olmanız gerekecek güncellemeyi doğrulaması amacıyla.
Mutlaka bilgilerinizi ve dosyalarınızı yedekleyiniz bu işlemi yapmadan önce.

Link:

Oyla:

soylu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soylu
Cihazım
Note 5 AI
Meslek
inşaat mühendisi
Konular
1
Telefonunuza Hard Reset atmayı denediniz mi hiç ?
Birde acaba vereceğim link üzerinde ki Rom'u kurabilirmisiniz.
Ayarlar/Telefon Hakkında/Sistem Güncelleme menüsüne girerek çıkan sayfada ekranın en sağında üst kısımda bulunan 3 noktaya basın ve çıkan sayfada Güncelleme paketini seçin yazısına basın ve indirdiğiniz dosyayı gösterin.
Kurulum sırasında mobil veri veya Wifi bağlı olmanız gerekecek güncellemeyi doğrulaması amacıyla.
Mutlaka bilgilerinizi ve dosyalarınızı yedekleyiniz bu işlemi yapmadan önce.

Link:
reset atıldı hocam düzelmedi gene , yarın telefonu aldığım yere getirecem kendisi yapmaya çalışacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Betadan stabile dönünce durduruldu hatası çıkar sürekli. Cihazı sıfırlayın düzelir
düzelmedi hocam

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
reset atıldı hocam düzelmedi gene , yarın telefonu aldığım yere getirecem kendisi yapmaya çalışacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düzelmedi hocam

ROM'u kurdunuz mu peki paylaştığım?

Oyla:

soylu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soylu
Cihazım
Note 5 AI
Meslek
inşaat mühendisi
Konular
1
ROM'u kurdunuz mu peki paylaştığım?
yok rom kurmayı pek bilmiyorum satın aldığım kişi bugün uzaktan bağlantı ile miui_HMNote5HMNote5ProGlobal_V9.5.19.0.OEIMIFA_b370a6bc7e_8.1 bunu kurdu halen sorun devam ediyor , farklı birşey kurmayı denemeyin sonrasında sıkıntı çekmeyelim dediği için başka birşey denemedim , sizin verdiğiniz linktekini denesem bir sorunla karşılaşırmıyım acaba pek bilgim yokta

Oyla:
Üst Alt