Soru Xiaomi Note 10 Pro sürekli kapanma sorunu

daruldarp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redminote10 pro
Konular
1
Merhaba değerli insanlar öncelikle ismim mustafa denizli de yaşıyorum. Benim 2021 yılında alınma REDMİ NOTE 10 PRO bir cihazım var. Olayı kısaca özetliyorum telefonu hiç düşürmedim hiç bir şey olmadı minibüste giderken telefonun tuş kilidini kapattım 30 saniye sonra açmaya çalıştığımda telefon kapanmıştı. Telefonu açtım ve tarih ve saat güncel değildi. Hemen ardından yeniden başlat dedim bu sefer normal açıldı ama telefon 10 -15 bazen 30 saniye sonra sürekli kapanıyor. Anormal olan bir durum var telefonu açtım diyelim o 30 saniyede birini ararsam telefon aramayı kapatasıya kadar kapanmıyor. Telefonu kapattıktan hemen sonra bazen 5 dk daha dayanıyor yine kapanıyor. Mi suite üzerinden kilidini kaldırmadan recovery rom attım düzelmedi. Fikir öneri ya da yardım edebilecek biri var mı. Bu gün telefon fiyatlarına baktım alamam imkanı dahi yok telefonumun değerini 10 kat daha anladım.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba Mustafa Denizli,

Yaşadığınız sorun gerçekten can sıkıcı bir durum olabilir. Xiaomi Note 10 Pro'nuzun sürekli kapanmasının birkaç farklı nedeni olabilir. İşte bunları kontrol etmekte yardımcı olabilecek bazı adımlar:

1. Batarya Sorunu: Öncelikle, telefonunuzun batarya sağlığını kontrol etmek için bir uygulama veya Xiaomi'nin kendi batarya sağlığı testine sahip olup olmadığından emin olun. Eğer batarya sağlığı düşükse, bu telefonunuzun kapanmasına neden olabilir. Bataryanın tamamen değiştirilmesi gerekebilir.

2. Yazılım Sorunu: Telefonunuzun yazılımıyla ilgili sorunlar da sürekli kapanmaya yol açabilir. Bu durumu düzeltmek için, telefonunuzun en son güncellemelerini kontrol edin ve gerekirse güncellemeleri yapın. Ayrıca, telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Bu işlem, sorunu yazılımsal olarak çözebilir.

3. Uygulama Sorunu: Sadece belirli bir uygulama üzerinde sorun yaşıyorsanız, bu uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Uygulamanın en son sürümünü kullanmaktan emin olun. Bir uygulamanın telefonunuzu etkilemesi nedeniyle sürekli kapanma sorunu yaşayabilirsiniz.

4. Donanım Sorunu: Maalesef, bazı durumlarda donanım sorunları da sürekli kapanmalara neden olabilir. Bu gibi durumlarda, telefonu garanti kapsamında olan bayiye veya Xiaomi servis merkezine götürmeniz en iyisi olacaktır. Orada uzman teknisyenler sorunu inceleyebilir ve gereken onarımları yapabilirler.

Bu adımları denediğiniz ve sorunun hala devam ettiği durumda, Xiaomi destek ekibiyle iletişime geçmenizi öneririm. Onlar size daha fazla yardımcı olabilir ve sorunun çözümü için size rehberlik edebilirler.

Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür ve telefonunuz tekrar normal şekilde çalışır. İyi şanslar!

Üst Alt