Yardım Xiaomi Ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

messevim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
m emin
Cihazım
Redmi Note 5 ai
Konular
14
Cihazdan şarjı dışında çok memnunum. Ama mobil veride 2 buçuk saat ekran süresi veriyor. Sizde de böyle mi? Yoksa batarya değişimi mi gerekiyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-05-15-12-21-13-950_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2026-05-15-12-21-13-950_com.android.settings.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 86

Abdullahalkc128

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Cihazdan şarjı dışında çok memnunum. Ama mobil veride 2 buçuk saat ekran süresi veriyor. Sizde de böyle mi? Yoksa batarya değişimi mi gerekiyor.
aynı cihazı alalı 2 yıl oldu bende 3-4 saat civarı ekran süresi alıyorum mobil veride mi15t proya geçmeyi düşünüyorum bu sebepten ötürü yarı yolda çok bıraktı bu batarya beni

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
süreler nasil sende
ekran suresımı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran suresımı hocam
pardon hocam :D baslıgı yanlıs okumusum hocam benım rekorum var en dusuk ısıkta en dusuk cpu ayarında 20 saatı zorladı ama normal kullanımda bu malesef ımkansız cıhazın stock ayarında guc tasarruf modunu acınca standar kullanım ekstra yuksek sarj harcayacak seyler kullanmassaam yanı insta forum orta sevıye oyunlar ınternette sorf falan 13 saati zorluyor cpu ayarlarını kısarsam 16 saatı net goruyor gunluk kullanımda ama tabı yaz geldı artık sıcaklık arttı yuksek ısık ayarında kullanmak mevburı falan sureler suan farklı cıkabılır ben testlerı yaptıgımda havalar baya soguktu cunkı :D

Son düzenleme:
Üst Alt