Yardım Xiaomi model tavsiyesi

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar aklımda mi 6x veya redmi note 5 pro var? hangisini tavsiye edersiniz? kamera ve batarya süresi önemli iki kriterim, fiyatları birbirine yakın olur zaten diye düşünüyorum.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Kesinlikle 6x, YouTube da kamera karşılaştırmaları mevcut diyafram açıklığı sayesinde ışığı daha iyi topluyor kamera da önde yani . Quick 3.0 var . Oreo ile geliyor . Ön kamera daha iyi . Snapdragon 660 zaten efsane . Note 3 ayarında bir telefon benden söylemesi. Pil bakımından da şöyle yorum yapayım . Note 5 pro kadar dayanmayabilir ama günü her halükarda çıkartır . 5x ile pil yönünden hiç yarı yolda kalmadım min 6 saat ekran süresi var. Xiaomi eu rom ile babalar gibi kullanırsınız

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
6x MIUI kullanıyor hocam ancak global rom yok sadece MIUI'nin China Versiyonu mevcut. Yani Türkçe ve Google servisleri yok.

Kamera, batarya ve işlemci'yi kağıt üzerindeki değerlerle yorumlamak çok sağlıklı sonuçlar vermiyor maalesef. Cihazlar elime gelmediği için de test etme imkanım olmadı. Bu nedenle yorumsuzum :)

Peki google play ve türkçe dil desteği olan bir xiaomi mıuı rom kurabiliriz heralde dimi, ona göre alacağım da o yüzden soruyorum, ben saf android arayüzünden nefret ediyorum da.
[doublepost=1525074496,1525074366][/doublepost]
Kesinlikle 6x, YouTube da kamera karşılaştırmaları mevcut diyafram açıklığı sayesinde ışığı daha iyi topluyor kamera da önde yani . Quick 3.0 var . Oreo ile geliyor . Ön kamera daha iyi . Snapdragon 660 zaten efsane . Note 3 ayarında bir telefon benden söylemesi. Pil bakımından da şöyle yorum yapayım . Note 5 pro kadar dayanmayabilir ama günü her halükarda çıkartır . 5x ile pil yönünden hiç yarı yolda kalmadım min 6 saat ekran süresi var. Xiaomi eu rom ile babalar gibi kullanırsınız
Hocam bu Xiaomi eu rom da google play ve türkçe dil desteği falan var sanırım, bunu yükleyince, telefona güncelleme gelecek mi peki, nasıl oluyor bu rom da güncelleme işleri ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Peki google play ve türkçe dil desteği olan bir xiaomi mıuı rom kurabiliriz heralde dimi, ona göre alacağım da o yüzden soruyorum, ben saf android arayüzünden nefret ediyorum da.
Hocam bu Xiaomi eu rom da google play ve türkçe dil desteği falan var sanırım, bunu yükleyince, telefona güncelleme gelecek mi peki, nasıl oluyor bu rom da güncelleme işleri ?

byAndroid sorunuza cevap vermiş zaten hocam. Orijinal romlar yok fakat custom romlar mutlaka olacaktır.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hocam eu rom güncelleme alıyor . Tek farkı güncelleme yi twrp üzerinden yapması

Oyla:
Üst Alt