Yardım Xiaomi model tavsiyesi

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar aklımda mi 6x veya redmi note 5 pro var? hangisini tavsiye edersiniz? kamera ve batarya süresi önemli iki kriterim, fiyatları birbirine yakın olur zaten diye düşünüyorum.

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Batarya önemliyse kağıt üzerinde Redmi 5 pro size daha uygun olacak gibi görünüyor. Zaten 6x modelinin global versiyonu miui arayüzü ile çıkmayacaktır. Redmi Note 5 pro global versiyonu ile avrupa piyasasına da sunulabilir. Kameraları büyük ihtimalle hemen hemen aynı olacaktır.

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Batarya önemliyse kağıt üzerinde Redmi 5 pro size daha uygun olacak gibi görünüyor. Zaten 6x modelinin global versiyonu miui arayüzü ile çıkmayacaktır. Redmi Note 5 pro global versiyonu ile avrupa piyasasına da sunulabilir. Kameraları büyük ihtimalle hemen hemen aynı olacaktır.

mıuı arayüzü yoksa 6x zaten işimi görmez.

Oyla:

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
Mi 6x MiUI arayuzu ile çıktı (çin modeli çünkü) ama Mi A2 olarak çıkması beklenen global sürüm Android One olacağından saf android olacaktır.

Mi A1 kullanmış birisi olarak 3080mAh bu cihazlara az geliyor, 4000mAh bataryası bulunan Redmi 5 Plus kullanıyorum kamrra haric memnunum. Redmi Note 5 PRO Global tavsiye ederim....

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
6x işlemci ve kamerada iyi note 5pro bataryada iyi.ben 6x tavsiye ederim

Oyla:

atakn.b

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atakan
Cihazım
Bysn
Konular
5
tam anlamadım global rom olmayacak mı ?

Oyla:

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Global rom değil cihaz global versiyon olmayacak. 20 bandı olmadığından dolayı özellikle kırsal bölgelerde ağırlıklı olarak Vodafone'da 4G çekim problemi olacaktır.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
tam anlamadım global rom olmayacak mı ?

A1'in çıkışı ile birlikte 5x için global rom yayınlanmadı. Eğer A2 modeli gelirse 6x için de global rom hiç yayınlanmayabilir...

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi mi 6x direk saf android olarak mı gelecek ? yoksa mıuı arayüz mü kullanacak ? acaba note 5 pro ile kamera farkı çok mu ? note 5 pro batarya da daha iyi ama işlemci geride biraz sanırım mi 6x e göre.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Şimdi mi 6x direk saf android olarak mı gelecek ? yoksa mıuı arayüz mü kullanacak ? acaba note 5 pro ile kamera farkı çok mu ? note 5 pro batarya da daha iyi ama işlemci geride biraz sanırım mi 6x e göre.
6x MIUI kullanıyor hocam ancak global rom yok sadece MIUI'nin China Versiyonu mevcut. Yani Türkçe ve Google servisleri yok.

Kamera, batarya ve işlemci'yi kağıt üzerindeki değerlerle yorumlamak çok sağlıklı sonuçlar vermiyor maalesef. Cihazlar elime gelmediği için de test etme imkanım olmadı. Bu nedenle yorumsuzum :)

Oyla:
Üst Alt