İpucu Xiaomi MİUİ Performans Modunu Aktif Etme [GİZLİ AYAR] [ROOTSUZ]

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Note 6 pro kullanıcısıyım tam ekran modunda bir iki takılma oluyordu onlar düzeldi ve bir tık hızlandığını fark ettim teşekkürler
Rica ederim bende note 6 pro kullanıcısıyım aynı tecrübem olduğu için paylaştım fakat bu ayar telefonu kapatıp açınca tekrar dengeliye dönüyor birde ek olarak tam ekran hareketlerini kullanıyosanız uygulamalara girip sistem başlatıcı uygulamasına tam ekran izni vermenizi tavsiye ederim.

akinozaltin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
8
Rica ederim bende note 6 pro kullanıcısıyım aynı tecrübem olduğu için paylaştım fakat bu ayar telefonu kapatıp açınca tekrar dengeliye dönüyor birde ek olarak tam ekran hareketlerini kullanıyosanız uygulamalara girip sistem başlatıcı uygulamasına tam ekran izni vermenizi tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim yıllardır tam ekran hareketlerini bu kadar stabil kullanamamıştım tam ekran izni verdikten sonra bütün animasyon takılmaları gitti bu kadar basitmiş demekki ayrıca konudaki ayarı açıp kapatmak daha kullanışlı geldi bana o yüzden activity launcher'dan kısayolunu oluşturdum tek tıkla hallediyorum

Üst Alt