Xiaomi MiPad Özellikleri

Özellikler

• 7.9”IPS ekran

• 2048x1536 326 PPI çözünürlük

• NVIDIA Tegra K1 İşlemci

• 2GB RAM, 16/64GB Haıza, 128GB'a kadar microSD kart desteği

• 8MP arka / 5MP ön kamera

• 802.11ac 2x2 Wi-Fi

• 6700 mAh batarya

[youtube]lVp34KQbAqk[/youtube]

Kullanımı en kolay android tablet sloganıyla yola çıkan MiPad NVIDIA Tegra K1 Next-Gen Mobile işlemcisinden ve 192 Kepler GPU'dan güçalıyor. 16 ve 32 GB'lık iki ayrı modeli bulunan cihaz sırasıyla 240 $ ve 275 $ fiyat etiketleriyle Haziran ayının ortasında satışa sunulacak.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

7.9 inç boyutlarındaki Retina ekranın son derece gerçekçi bir deneyim yaşatacaığını söyleyebiliriz. iPad mini ile aynı çözünürlüğe sahip olan ekranın çözünürlüğü de aynı. (2048 x 1536) 

NVIDIA Tegra K1 quad-core 2.2 GHz ARM Cortex-A15 işlemisini ve 192 Kepler GPU'sunu kullanan ilk tablet olan MiPad'in grafik özellikleriyle üst düzey bir PC'ye eşit durumda. OpenGL 4.4, OpenGL ES 3.1 ve tessellation gibi en on oyun tenlojilerine tam destek sunan cihaz bizlere kusursuz bir oyun deneyimi sunuyor.

Kilit ekranı, launcher, galeri, video ve geniş ekranlarda okumayı kolaylaştıran yazılımlar gibi geliştirilmiş yazılımlar bizlere çok daha farklı bir MIUI deneyimi vaat ediyor. 

Mükemmel okuma deneyimi. Ondan fazla okuma modu, zengin özellikler, not alma ve bulut sistemi üzerine depolama gibi özellikler de cihazın vaz geçilmezlerinden olacak... 

Cihaza özel geliştirilen tarayıcı her iki elle de rahat bir kullanım olanağı sağlarken en sık kullanılan özellikleri parmağınızın ucuna getirecek.

Mobil Ofis Uygulamaları - Cihaza özel olarak geliştirilen WPS Office adındaki uygulama Word, Excel ve PowerPoint ile tam uyum içerisinde çalışarak dökümanlarınızı, sayfalarınızı, slaytlarınızı düzenleme ve görüntleme desteğinin yanında KuaiPan ve Dropbox gibi bulut hizmetleri üzerinden dosya transferlerine izin vermekte...

Haberlere her an ulaşmak, iş dökmanlarını düzenlemek, yemek tariflerini okumak, oyun oynamak... Mi Pad aklınıza gelen her şeyi sizin için kolaylaştırıyor. 

Resimlerinizi, vidolarınızı, dökümanlarınızı, müziklerinizi taşımanın en kolay yolu... 128 GB'lık hafıza kartı desteği sayesinde bir daha tabletinizin hafızasın sorun etmek zorunda kalmayacaksınız.

Beş farklı renk seçeneği ile kendinizi çok daha rahat ifade edebileceksiniz. 

16 GB and 64 GB.

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
Hakikatan guzel tablet.  Birini mutlaka almam lazim. Ama tek eksik bence 3G desteklememesi.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cvp: Xiaomi MiPad Özellikleri

mv_9522 pid=1346 dateline=1400207599' Alıntı:
Hakikatan guzel tablet.  Birini mutlaka almam lazim. Ama tek eksik bence 3G desteklememesi.

Evet hocam böyle bir destek de olsa iyi olurdu ama kişisel olarak tablette 3G desteği benim için olmazsa olmaz değil... Zaten tableti kullandığım her yerde wifi var ve wifi üzerinden bağlanıyorum. Wifi olmadığında ise eğer çok lazım olursa o zaman da telefonun internetini wifi ile paylaştırıyorum ve sorun çözülüyor :)

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Gerçekten ilk defa bir tablet hoşuma gitti. Eğer uygun olursa fiyatı almak istiyorum. Helal olsun Xiaomi'ye!

Muaz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0
Ynt: RE: Xiaomi MiPad Özellikleri

mv_9522' Alıntı:

Hele bi satsın 3Gli versiyon da çıkar

oguzhan5069

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0

[font=Verdana, Arial, sans-serif]Xiaomi'nin şu güzelim tabletine Haziranda sahip olaydık, ne iyi olurdu beyaaa :(

xoser

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Konular
28

nvidia ana akım tablet pazarından da çekileceğini açıklamış. Mipadlerin geleceğinden endişe ediyorum kısaca. Nvidia sonuçta tegralarda vermediği güncelleme yüzünden çok cihaz çöpe dönüştü.

siranusta

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi 5sPlus'lu
Cihazım
Masum Köylü
Konular
98

Yav he he. Hele bi gelsin de alalım eridim bittim yav

oguzhan5069

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0

xoser pid=3393 dateline=1403004395' Alıntı:
nvidia ana akım tablet pazarından da çekileceğini açıklamış. Mipadlerin geleceğinden endişe ediyorum kısaca. Nvidia sonuçta tegralarda vermediği güncelleme yüzünden çok cihaz çöpe dönüştü.
Bu çok önemli bir konu eğer nvidia güncelleme desteği vermezse bu cihaz 1 yılı görmez çöp olur.  (Ben paylaşım diye buna derim sağolun) Güncelleme sıkıntısı olmazsa bu tablet performans açısından şu an microsoft surface pro 3 (tablet-bilgisayar karışımı diyebiliriz) kalitesine en yakın tablet. Fiyat kıyaslaması yapmıyorum bile.

siranusta

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi 5sPlus'lu
Cihazım
Masum Köylü
Konular
98
Suan itibariyle 5 bin tl ayırdım mi3s, tablet, tv

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42

oguzhan5069 pid=3577 dateline=1403117592' Alıntı:
xoser pid=3393 dateline=1403004395' Alıntı:
Bu çok önemli bir konu eğer nvidia güncelleme desteği vermezse bu cihaz 1 yılı görmez çöp olur.  (Ben paylaşım diye buna derim sağolun) Güncelleme sıkıntısı olmazsa bu tablet performans açısından şu an microsoft surface pro 3 (tablet-bilgisayar karışımı diyebiliriz) kalitesine en yakın tablet. Fiyat kıyaslaması yapmıyorum bile.

Xiaomi kendi bir şeyler yaparsa ne ala yoksa iş zor.

Üst Alt